August 07, 2018
Celine Dion s-a despărțit de iubitul tinerel! Află de ce!
Privighetoarea estradei internaționale, Celine Dion s-a despărțit de iubitul său, care era cu 17 ani mai mic decât ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deținătoarea celei mai frumoase voci feminine din estrada internațională, Celine Dion a fost părăsită de iubitul ei, Pepe Munoz. Interpreta se afla în turneul mondial în Australia, când dansatorul și iubitul ei, Pepe i-a dat papucii. Tânărul are 33 de ani, iar relația dintre cei doi a durat un an. Sora interpretei susține că Celine este într-o stare devastatoare. Deși, Celine susținea că pe ea și pe dansatorul său îi unește doar prietenia, sora acesteia, a spus că Pepe o făcea cu adevărat fericită, se simțea bine alături de el. 

 

 

Pepe este de origine spaniolă, și spunea că nu a fost atras inițial de Celine, îi plăcea doar muzica sa. Era sărac lipit pământului, dar Celine a reușit oricum să se îndrăgostească de el. Cei doi au trăit fericiți împreună un singur an.

 

 

Amintim că, Céline Dion a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lucrat alături de interpretă timp de cel puțin 10 ani. S-au căsătorit în 1994, și au împreună trei copii René-Charles și gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de 7 ani. Soțul interpretei a decedat în iarna anului2016, fiind răpus de cancer la gât. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9386043548584