Octombrie 25, 2016
Celebrități nemiloase: 10 femei care au distrus relații
Toate femeile din lume știu despre existența celebrilor bărbați, care sunt irezistibil de frumoși și sunt gata să facă orice pentru propria fericire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ele pot fura cu nerușinare bărbatul altei femei și pot trece cu ușurință peste lacrimile și depresiile soțiilor abandonate, de resentimentele și acuzațiile în urma unui divorț fără sfârșit. 

Astăzi vă prezentăm cele mai strălucitoare stele din showbiz-ul rusesc, care au devenit distrugătoare de familii, femei fără inimă. 

1. Kristina Asmus. Starul din serialul televizat ,,Интернов'' a rupt căsnicia de 7 ani a lui Garik Kharlamov și a Iuliei Leshchenko. La început Garik a ascuns romanul pe care îl avea, însă în momentul în care soția acestuia a aflat, acesta a anunțat și știrea despre divorț. Iulia a fost șocată de această  întorsătura de situație și acum intenționează să se răzbune, plănuind o judecată în valoare de 6 milioane de ruble.

2. Nadejda Mikhalkova. A distrus căsnicia lui Rezo Gigineishvili și a Anastasiei Kochetkova, care au împreună o fiică de 2 ani. Anastasia este sigură că soțul care  și-a abandonat familia pentru o singură zi, o va face, de asemenea, înca o dată, pentru totdeauna. 

3. Elizaveta Boyarskaya. Romanul cu soțul Janei Sekste, Maxim Metveyev a început pe platourile de filmare. Dragostea l-a copleșit rapid pe actor, astfel încât acesta și-a părăsit familia, s-a mutat în alta casă și a anunțat divorțul. În schimb, Maxim și Jana nu au avut copii. 

4. Natalia Kutobaeva. Aceasta a distrus o căsnicie de 13 ani a lui Nikolai Fomenko și a Mariei Golubkino, care au avut 2 copii. Maria a avut foarte mult de suferit în urma despărțirii, căzând în depresie.

5. Olga Sutulova. Pentru Olga, Yevgeni Stychkin a fost în stare să-și părăsească soția, pianista Katia Skanavi și cei 3 copii pe care îi aveau împreună. Îndrăgostiții, de 2 ani împreună, și-au ascuns idila și nu au vorbit despre aceasta, însă atunci când soția acestuia a aflat, l-a lăsat să plece, cu ușurință. În opinia ei, viața lor oricum va fi legată de cei doi copii pe care îi au împreună. 

6. Vera Brejneva. După 10 ani, Vera a rupt tăcerea cu ruptura căsniciei lui Konstantin Meladze și a Janei Suma. Fiind căsătorit cu Jana, s-a născut cel de-al treilea copil și anume ea nu a mai putut suporta viața dublă a soțului ei. 

7. Ekaterina Klimova. Relația cu Igor Petrenko a început cu mult timp în urmă, la filmările pentru serial. Imediat, Igor a plecat de la soția sa, Irina Leonova, iar Ekaterina a avut nevoie de mult timp să-și rezolve treburile cu soțul acesteia, Ilia Khoroshilov, cu care au crescut fiica Liza.

 


8. Olga Buzova. A luat fără rușinare soțul Oxanei Ponomarenko, care era căsătorită cu fotbalistul Dmitri Tarasov a căror fiică s-a născut în anul 2009. Suma totală pentru care Dmitri trebuie să achite pentru divorț este de 2 milioane de ruble rusești, în timp ce pretențiile soției figurează sub suma totală de 20 milioane de ruble rusești. 

9. Dana Borisova. Iubitul Danei, omul de afaceri Andrei Troschenko- fostul vecin, idila cprora a durat 3 săptămâni, după care aceasta a luat inițiativa și a dus căsnicia acestuia în pragul divorțului.

10. Albina Dzhanabaeva. O lungă perioadă de timp Dzhanabaeva și Valery Meladze au negat idila pe care o aveau, chiar și atunci când s-a npscut fiul lor Konstantin. După 6 ani, Meladze a recunoscut acestia și aplecat de la soția lui juridică cu care a trăit 20 de ani și au avut 3 fete. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74466466903687