Octombrie 22, 2020
Celebritatea nu l-a ajutat şi în familie! Jackie Chan, dezamăgit de copii
Jackie Chan este unul dintre cei mai recunoscuţi şi de succes actori din lume. A jucat în nenumărate filme de acţiune, iar averea sa este estimată la 350 de milioane de dolari. Cu toate acestea, viaţa sa personală nu a fost la fel de strălucită ca şi cariera sa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

S-au spus multe despre fiica lui Jackie Chan, care spune că părinţii ei au încetat să o susţină financiar şi au aruncat-o din casă după ce au aflat că este lesbiană, scrie okmagazine.ro. 

La un momend dat, Etta Ng a postat un videoclip pe YouTube în care, împreună cu iubita ei, Andi Autumn, a cerut ajutor oamenilor, susţinând că locuiesc pe stradă. Jackie nu a recunoscut-o niciodată pe Etta drept fiica sa, deoarece vine din relaţia extraconjugală pe care actorul a avut-o cu o femeie pe nume Elaine Ng Yi-Lei în 1999. Aceasta a decis să o crească singură.

Într-un interviu din 2015, fata şi-a exprimat sentimentele care o încearcă vizavi de celebrul actor: “El nu este tatăl meu. Nu am sentimente pentru el. El este tatăl meu biologic, dar nu face parte din viaţa mea”. 

Nici pentru fiul său nu a fost uşor. Jaycee Chan, care s-a născut din căsătoria starului cu actriţa Joan Lin, în 1982, a fost condamnat la şase luni de închisoare în 2014 pentru o infracţiune legată de droguri.

Bărbatul de 33 de ani a recunoscut că i-a adăpostit pe alţii pentru a consuma droguri, o acuzaţie care se pedepseşte cu până la trei ani de închisoare în China. Cu toate acestea, avocaţii săi au reuşit să-i reducă pedeapsa la doar şase luni. Jackie Chan nu şi-a folosit numele pentru a obţine un verdict mai bun pentru fiul său şi nici nu l-a vizitat pe Jaycee în închisoare.

Starul a avut o reacţie după incident:„Mi-e ruşine ca tată, am inima frântă”, a spus el.

Cu toate acestea, chiar dacă a fost o lovitură grea pentru familie, acest fapt l-a făcut pe Jaycee să se apropie mai mult de tatăl său. Jackie Chan s-a asigurat că intrarea în închisoare l-a făcut pe fiul său să se maturizeze. Sperăm că, la un moment dat starul filmelor de acţiune va putea construi o legătură bună cu copiii săi şi se va bucura de o viaţă de familie fericită.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73679113388062