Mai 26, 2023
Cele mai sexy cupluri de la Cannes 2023! Ei au atras toate privirile pe covorul roșu 25 mai 2023 14:29
Sunt frumoși și se iubesc! Cea de-a 76-a ediție a prestigiosului Festival de Film de la Cannes a adunat pe covorul roșu cele mai cunoscute nume din industria cinematografică. Zilele trecute, cuplurile celebre au fost cele care au întors toate privirile, la Palais de Festivals.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Scarlett Johansson, apariție rară alături de soțul ei, la Cannes 2023

Scarlett Johansson și Colin Jost, pe covorul roșu de la Cannes 2023

Scarlett Johansson (38 de ani) a strălucit pe covorul roșu de la Cannes 2023, la brațul soțului ei, Colin Jost (40 de ani). Superbul cuplu a făcut mare vâlvă la premiera filmului „Asteroid City”, mai ales că starurile apar foarte rar împreună la evenimente. Scarlett a fost admirată de toată lumea pentru ținuta ei, care i-a evidențiat silueta. Superba blondă a optat pentru o rochie simplă, de culoare roz pal, de la Prada, iar soțul ei a venit într-un costum elegant, de culoare negru, iar la gât a purtat un papion, scrie click.ro

Georgina Chapman și Adrien Brody, pe covorul roșu de la Cannes 2023

Adrien Brody (50 de ani) nu a venit singur pe covorul roșu ci alături de superba lui iubită, Georgina Chapman (47 de ani). Actrița britanică a întors toate capetele, într-o rochie de culoare neagră cu aplicații strălucitoare și cu un decolteu generos. Georgina este fosta soție a infamului regizor Harvey Weinstein, care a fost inculpat pentru viol.

Alicia Vikander și Michael Fassbender, pe covorul roșu de la Cannes 2023

Michael Fassbender (46 de ani) a venit și el alături de mai tânăra lui soție, Alicia Vikander (34 de ani), cu care este căsătorit de șase ani. Actrița suedeză a strălucit într-o rochie de culoare portocalie pal, cu paiete argintii, creată special pentru ea de casa de modă Louis Vuitton, iar la rândul său, Fassbender a purtat un costum de la același brand francez.

Dua Lipa a venit la Cannes 2023 cu noul ei iubit

Dua Lipa și Romain Gravras, la Cannes 2023

Pentru prima oară pe covorul roșu de la Cannes 2023, cântăreața Dua Lipa (27 de ani) a venit la brațul iubitului său, faimosul regizor Romain Gavras, la premiera filmului „Omar La Fraise”. Îmbrăcată într-o rochie neagră cu decupaje, de la Celine, artista de origine britanico-albaneză a fost „protejată” de iubitul său grijuliu.

Rupert Friend și soția Aimee Mullins, la Cannes 2023

Rupert Friend (41 de ani) și soția sa, atleta paralimpică Aimee Mullins (47 de ani) au venit împreună la premiera filmului „Asteroid City”. Ea a purtat o rochie strălucitoare, de culoare roșie, care a avut și un decolteu adânc, iar el a optat pentru un costum elegant, cu pantaloni negri și sacou alb. Rupert și Aimme sunt căsătoriți din 2016.

Tom Hanks și Rita Wilson au făcut furori pe covorul roșu

Rita Wilson și Tom Hanks, la Cannes 2023

Tom Hanks (66 de ani) și Rita Wilson (66 de ani) au făcut deliciul publicului, marți seară, când au apărut pe covorul roșu. Cei doi sunt împreună de 35 de ani și au împreună doi băieți, Chester (32 de ani) și Truman (27 de ani). Rita Wilson a purtat o rochie lungă, de culoare neagră, cu o capă împodobită cu bijuterii argintii. Pe tot parcursul serii, actorul de la Hollywood a avut grijă ca nevasta lui să nu se împiedice în trena lunga a rochiei.

Heidi Klum, gafă rușinoasă pe covorul roșu de la Cannes 2023

Heidi Klum, îmbrăcată într-o rochie galbenă la Cannes 2023

Heidi Klum (49 de ani) a pățit-o, miercuri, la premiera peliculei „La Passion De Dodin Bouffant”. Manechinul german a purtat o rochie superbă din mătase, sembnată de Zuhair Murad. Ținuta de culoare galbenă a avut și un decolteu curajos, care însă i-a creat probleme pe covorul roșu. La un moment dat, în timp ce Heidi poza în fața fotografilor de la Cannes, sânul stâng aproape că i-a ieșit afară din rochie, fără să își dea seama.

Leila Depina, îmbrăcată într-o rochie de lanțuri la Cannes 2023

Iar modelul Leila Depina a venit intenționat aproape goală, îmbrăcată doar cu o rochie făcută din lanțuri, care nu a acoperit mai nimic. Bruneta nu a purtat sutien la această ținută sumară, ci doar o pereche de chiloți de culoare bej.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61593842506409