Noiembrie 22, 2016
Cele mai renumite crieriste din Hollywood, care nu sau grabit sa devina mame
Ele mult timp nu se gindeau la matarnitate, avind diferite motive: unii doreau sa ramina cit mai mult timp child-free, altii s-au pus scop sa devin, in primul rind, vedete celebre.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Mariah Carey a devenir mama la 41 de ani. Mult timp cintareata a fost pasionata de creativitatea, si doar spre 40 de ani a inceput sa se gindeasca la viata ei personala. La 38 de ani s-a casatorit cu muzician Nick Cannon, dar despre copii inca nu a fost vorba. Din cauza programului incarcat si diferitor diete, sanatatea vedetei a fost mereu sub pericol. Spre fericirea ei in 2011 Mariah a nascut gemeni – baiat, pe care l-au numit Moroccan si o fetita Monroe.

 

2. Kim Basinger deasemenea a fost supra incarcata cu cariera ei de actrita. Apropare 3 ani, Kim, impreuna cu sotul sau Alec Baldwen au dus un mod sanatos de viata, pregatinduse impreuna de matarnitate. In octombrie 1995, vedeta a nascut o fetita, pe care a numit-o Ireland, avind deja 42 de ani.

3. Probabil, Hally Berry nu era asa pasionata de cariera sa, déjà de mult timp a fost pregatita sa devina mama, dar primele doua casatorii nu sa-u dovedit reusite. Si-a gasit norocul sau in a treia casatorie, si aproape la 42 ani a nascut o fetita Nala Ariela.

4. Marcia Cross, vedeta serialului “Desperate Housewives” la virsta de 44 de ani a nascut doua fete gemeni Eden si Savannah, cu tatal carora, broker Tom Mahoney.

5. Julia Roberts renumita “Pretty Woman” este iubita de fanii sai, dar viata ei personala nu este asa de simpla. In virsta de 38 de ani, noiembrie 2004 a nascut gemeni-fetita Hazel si baiat Phinnaeus, fiind in casatorie cu cameroman  Daniel Moder.

6. Jennifer Lopez celebra carierista: fiind o cintareata si actrita faimoasa, s-a casatorit cu muzician Marc Anthony in anul 2008. In virsta de 39 de ani a devenit mama cu doi gemeni,- fica Emme si fiul Max.

7. Monica Bellucci – o actrita, care si-a facut cariera ei multi ani la rind, dar mama a devenit numai la virsta de 39 ani. Monica Bellucci impreuna cu sotul sau Vincent Cassel o avut nevoie de 5 ani, inainte de aparut fiica lor Deva in anul 1999.

8. Naomi Watts – actrita de origine din Australia, a trecut o peroada dura spre capatarea succesului. Fiind casatorita cu actorul Liev Schreiber, la virsta de 39 de ani a nascut un baiat, pe care l-au numit Sasha.

9. Nicole Kidman – mereu a fost o actrisa cit de iubita in industria film, cit si in viata ei proprie. Cu parere de rau, impreuna cu Tom Cruise, cuplu nu a avut noroc sa aiba copii. Insa la virsta de 40 de ani, fiind sotia lui Keith Urban, actrita a nascut o fetita Sunday Rose.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58621096611023