Septembrie 20, 2021
Cele mai frumoase 4 nuanțe de ruj ale toamnei. Iată la care să renunți
Încă nu simțim pe deplin toamna, dar este foarte aproape. Dacă ți-ai pregătit deja puloverele confortabile și ți-ai făcut un plan pentru băuturile calde delicioase pe care să le încerci, atunci este cazul să faci o schimbare și în materie de rujuri. Este momentul să renunțăm la nuanțele intense pe care le-am purtat toată vara și să alegem tonuri mai închise sau neutre, perfecte pentru toamnă. Descoperă patru nuanțe de ruj pe care merită să le încerci în toamna 2021, dar și una la care este mai bine să renunți sezonul acesta:

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rujuri în tonuri naturale

Nuanțele neutre sunt întotdeauna potrivite pentru toamnă. Este indicat să alegi rujuri nude care se potrivesc cel mai bine pielii tale. Aceste culori variază de la nuanțe de roz și până la maro și au capacitatea de a oferi luminozitate chipului indiferent de ocazie sau de ceea ce porți.

Rujuri în nuanțe de mov

Rujurile care au un subton mov, precum nuanțele de prună, vișiniu sau burgund, se numără printre variantele ideale pe care le poți alege pentru acest sezon. Există numeroase opțiuni și culori care te vor ajuta să încerci acest trend, de la cele deschise și delicate, până la cele intense și sexy.

 

Ruj roșu clasic

Nu poți da niciodată greș atunci când alegi un ruj roșu. Această culoare clasică se potrivește în orice sezon și există atât de multe opțiuni încât este imposibil să nu găsești nuanța care ți se potrivește perfect. 

 

Rujuri maro

Un alt trend al anilor ’90 și începutul anilor 2000 a reapărut anul acesta. Este vorba despre rujurile maro, care au revenit în forță în acest an. Este una dintre cele mai bune alegeri pentru toamnă ți se potrivește oricui, indiferent de tonul pielii. Poți experimenta cu diferite nuanțe și subtonuri pentru a descoperi acel ruj maro care te reprezintă perfect.

Nuanța la care trebuie să renunți sezonul acesta

Culoarea pe care trebuie să o lași în urmă în acest sezon este oranjul. Deși pare o alegere potrivită pentru toamnă, este de preferat să renunți la rujurile în tonuri intense de oranj, care sunt mai potrivite pentru sezonul cald.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0009920597076