Decembrie 17, 2020
Ce vor face de sărbători Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se iubesc până la refuz, iar când depășesc distanța Chișinău-București sunt de nedespărțit. Așa e și firesc, evident. Weekendul trecut, interpretul român și-a vizitat logodnica. Au făcut shopping, au fost împreună la sesiuni foto, s-au plimbat, au lenevit în intimitatea lor și ... au împodobit bradul. Nu de alta, dar Moșul trebuie să aibă unde lăsa cadouri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dar ce vor face de sărbători? Vor fi împreună sau vor celebra la distanță? Ei bine, Cleo a fost foarte sinceră, ca de obicei, de altfel, și a spus clar: ”Vom sărbători Crăciunul și Revelionul împreună, la Chișinău”.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor împlini un an de când formează un cuplu în luna februarie a anului viitor. De atunci, orice poza comună este un deliciu pentru admiratorii lor. Logodna a avut loc după opt luni de relație. Recent, Edy a declarat într-un interviu că nunta o vor organiza în vara lui 2021. Tot în acea perioadă urmează să se mute împreună, la București. Vor sta cu chirie o perioadă. Mai exact, până vor aduna suficienți bani pentru propria locuință. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68305826187134