Ianuarie 13, 2022
Ce tendințe vestimentare ne așteaptă în acest an: 5 sfaturi pentru ținute impecabile (foto)
Nu pierde timpul în zadar și deja acum începe să-ți pregătești garderoba pentru întâlnirea primăverii. Amintește-ți de cele 5 reguli principale de modă ale sezonului, cu care vei arăta elegant în fiecare zi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fii curajoasă!

как одеваться весной 2022

Poți crea ținute mai interesante combinând diferite forme, țesături, texturi și culori. Fii îndrăzneață și nu-ți fie teamă să treci dincolo de combinațiile obișnuite. Chiar și lucrurile de bază simple pot fi jucate, prin contrast, combinându-le una cu cealaltă.

 

Tendințele casual-sport

как одеваться весной 2022

Îmbrăcămintea sport astăzi poate fi purtată nu numai pentru antrenament, ci de mult timp fac parte din garderoba de zi cu zi. În această primăvară, simte-te liberă să diluezi atât cu ținute casual, cât și cu ținute clasice. O jachetă oversize strictă și jambiere sport, o haină elegantă cu un costum tricotat și o șapcă de baseball - poți lua notă de aceste scheme pentru sezonul viitor.

 

Start culorilor aprinse!

как одеваться весной 2022

După o iarnă rece și gri, este timpul să-ți umpli garderoba de culori. Alege haine în culori strălucitoare de primăvară și combină-le între ele. Ține minte: pentru ca imaginea să arate armonioasă, este important să distribui corect detaliile - alege o culoare care va juca rolul unei baze și folosește altele drept accente.

 

Mai aproape de corpul tău

как одеваться весной 2022

Decupaje pe rochii, fuste cu fanta până la coapsă, corsete, sutiene în loc de topuri, elemente transparente, fuste mini - nu te teme să îți arăți silueta în această primavară. Tendința este grozavă atât pentru look-ul de seară, cât și pentru cel casual - în al doilea caz, combină doar lucrurile „hot” cu o bază mai lejeră.

 

E timpul perfect pentru notele de romantism

как одеваться весной 2022

Peste iarnă, am reușit să ne săturăm de haine voluminoase, fără formă, așa că este timpul să adăugăm imaginii lejeritate și romantism. Țesături fluide subțiri, nuanțe delicate, imprimeuri florale, pene și o talie accentuată - aceste elemente îți vor face ținuta mai moale vizual.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2369546890259