Ianuarie 16, 2023
Ce stil de viață are Anda Adam, cu adevărat? De ce-și editează excesiv fotografiile
Vedetele autohtone, la fel ca și cele internaționale, au adoptat rapid moda fotografiilor editate excesiv, nu mai este nicio mirare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu toate acestea, din ce în ce mai multe persoane își arată adevărata față, chiar dacă multe dintre fotografii sunt trecute înainte prin PhotoShop.

Anda Adam FB jpg 

Anda Adam a acceptat invitația lui Denise Rifai în incomoda emisiune ”40 de întrebări”, unde a vorbit deschis despre momentele când a fost acuzată că și-a supraeditat fotografiile, iar ea a clarificat că a făcut multe sacrificii pentru frumusețe, inclusiv sport în exces și regimuri draconice.

Anda Adam PNG 

Anda Adam menționează că deși cusurgiii au acuzat-o, pare-se că aceste acuzații au fost neîntemeiate, solista negând editarea. Episodul se referă la un moment din viață când Anda Adam era foarte slabă. Denise Rifai i-a adresat întrebarea roșie artistei. Această întrebare roșie este catalogată drept una dintre cele mai incomode ale interviului, cu rolul de a atinge un subiect mai sensibil sau controversat din viața invitatului. Moderatoarea a întrebat-o pe invitata sa: ”De ce promovați frumusețea trucată?”.

Artista a dezvăluit că știe despre ce episod este vorba și niciodată nu a promovat frumusețea trucată în online, ba mai mult, acuzațiile care i-au fost aduse la acea vreme sunt false, căci la acel moment era extrem de slabă, a ținut un regim drastic, și nu este vorba de niciun trucaj al pozelor.

”Niciodată nu am promovat frumusețea trucată. Chiar îmi aduc aminte de știrea aceasta și de citatul care a fost preluat într-un articol din presă și țin să menționez că în acea perioadă am fost extrem de slabă, real. Chiar m-am enervat la un moment dat, s-a făcut un astfel de articol și am făcut... o poză o truchezi, o prelucrezi, îți schimbi, nu știu, mai pui trei coaste și schimbi un nas, extrem vorbind.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1632001399994