Iulie 05, 2022
Ce spune Victoria Beckham despre dieta ei extremă, bazată doar pe pește și legume
Victoria Beckham a oferit detalii despre dieta ei extremă, la câteva luni de când soțul ei, David Beckham a dezvăluit că această mănâncă de mai bine de 25 de ani doar pește și legume la grătar.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 38 de ani, creatoarea de modă s-a plâns de faptul că soțul ei a făcut să pară extrem de plictisitoare dieta ei. Totodată, în cadrul interviului pentru Vogue Australia, aceasta a dezvăluit că include în dietă ”grăsimi sănătoase” și deseori urmează cure de detoxifiere, în cadrul cărora renunță complet la consumul de alcool.

Declarațiile făcute de Victoria Beckham vin la scurt timp după ce un chef a vorbit despre cererile speciale pe care ea și soțul ei le-au avut la nunta lui Sergio Ramos, în 2019, când au cerut boluri cu mentă și apă de cocos.

”Vorbesc serios, felul în care s-a exprimat a făcut să sune foarte plictisitor. Dar nu. Ceea ce a vrut să spună a fost că nu a întâlnit pe nimeni care să fie atât de disciplinat în ceea ce privește alimentația.”, a dezvăluit ea, potrivit Daily Mail.

”Consum multe alimente bogate în grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci. Beau alcool, însă uneori mă abțin. Încerc să fac cure de detoxifiere de 3-6 luni, timp în care nu beau. Sunt un pic cam exagerată în tot ceea ce fac, indiferent că vorbim de alimentație, spor ori consum de alcool sau nu.”, a mai precizat ea.

David Beckham a dezvăluit ce face Victoria ca să se mențină în formă

În urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu, David Beckham, a dezvăluit că soția lui obișnuiește să mănânce același preparat de mai bine de 20 de ani, dar și că ea a încercat alte mâncărururi doar atunci când era însărcinată cu Harper, fiica ei care are acum zece ani. 

Victoria și David Beckham / Getty Images 

”Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin, mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, foarte rar se abate de la acest fel de mâncare.”, a mărturisit David.

De asemenea, el a mai mărturisit că a realizat că îi place să fie singur acasă, întrucât atunci are timp să experimenteze în bucătărie.

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8539342880249