Mai 15, 2023
Ce spune Ben Affleck despre hainele prea sexy ale lui JLo. Fanii presupun că actorul făcea doar o glumă
Consecințele de la Gala Met încă nu s-au terminat. Ținutele purtate de celebrități la marele eveniment au fost sub lupa tuturor. Acum a ieșit la iveală și ce spune Ben Affleck despre hainele prea sexy ale lui JLo. Rochia artistei a fost destul de îndrăzneață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedetele care au ajuns în centrul atenției pentru ceea ce s-a întâmplat la celebrul eveniment sunt Jennifer Lopez și Ben Affleck. Spectacolul lui JLo de la Metropolitan Museum din New York a atras toate privirile. Ea a purtat o rochie uimitoare Ralph Lauren decupată.

Ce spune Ben Affleck despre hainele prea sexy ale lui JLo

Ea nu a fost însoțită de partenerul ei, Ben Affleck. Deși actorul nu a fost acolo, și-a dat cu părerea despre alegerea ținutelor soției sale pentru ocazie. Lopez a explicat care sunt glumele pe care le face soțul ei când acorda un interviu.

Jennifer Lopez, elegantă și sexy la Met Gala 2023, într-o rochie cu decolteu adânc

După eveniment, ea a spus: „Glumește cu mine uneori. Spune lucruri de genul unde este restul rochiei, ori exemple ca acesta. Eu atunci zic că nu are altceva de spus.”

JLo a explicat mai târziu că ea îi cere adesea lui Affleck sfaturi în materie de modă. A ținut însă să menționeze că nu ia neapărat întotdeauna în considerare ceea ce crede el.

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez pare să meargă fără probleme, în ciuda faptului că există informații constante despre situația lor. De multe ori, prin intermediul rețelelor sociale, aceștia au distribuit imagini în cuplu.

JLo a pozat pe covorul roșu de la Met Gala 2023, într-o rochie Ralph Lauren

Fanii sunt mereu cu ochii pe cei doi. Îi sorb din priviri ori de câte ori îți fac apariția în public. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood și au mereu pe urmele lor o mulțime de fotografi.

Presa internațională vorbește despre tensiuni între JLo și soțul ei

JLo este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete de la Hollywood. Și pentru că imaginea ei este una puternică, iar de-a lungul timpului și-a văzut de carieră, contractele de imagine vin constant către ea. De data aceasta se pare că a acceptat ceva care l-a deranjat pe Ben Affleck.

Jennifer Lopez și Ben Afflec, fotografiați în timp ce se sărută la Premiera Air

Deși s-a spus de mai multe ori că artista este cea nemulțumită de soțul ei, se pare că lucrurile stau altfel. Presa internațională scrie că există o dispută între cuplul căsătorit Ben Affleck și Jennifer Lopez. Ea a ales să susțină un produs alcoolic, lucru care l-a supărat pe iubitul ei soț.

Cântăreața nu consumă deloc alcool, dar a decis să promoveze cu bucurie o băutură.

„Ar prefera să nu existe alcool în casă. Dar trebuie să stea jos și să o privească pe Lopez lucrând la acest proiect. Consideră că este nepotrivit”, a scris revista Heat. Problemele lui Ben cu alcoolul sunt destul de cunoscute și a avut nevoie de tratament pentru a-și depăși dependența atunci când era în relație cu Jennifer Garner.

Jennifer Lopez și Ben Affleck zâmbesc pentru fotografi pe covorul roșu

„Până acum, Ben a dat dovadă de o voință remarcabilă. Dar nu are cum să nu fie dezamăgit să-și vadă soția promovând ceva care aproape i-a ruinat viața”, adaugă publicația menționată mai sus.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0027921199799