Iunie 08, 2022
Ce se întâmplă cu cariera și relația de iubire a avocatei lui Johnny Depp, după proces
De-a lungul celor șase săptămâni de proces dintre Johnny Depp și Amber Heard, pe lângă cei doi protagoniști, avocata actorului a acaparat mare parte din atenție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Camille Vasquez lucrează la o reputată firmă de avocatură, iar victoria din procesul celor două vedete a adus-o în postura de partner la firma respectivă. Cu toate acestea, tot mai multe uși par a se fi deschis pentru aceasta, odată cu reprezentarea lui Johnny Depp în instanță.

Camille Vasquez a fost asaltată cu oferte din toate părțile, nu numai din domeniul în care activează, ci și de la Hollywood. Felul în care l-a reprezentat pe actor în procesul de defăimare a adus-o în centrul unor lupte între marile firme de avocatură. Mai mult, și agențiile de talente îi dau târcoale, întrucât "o văd drept un unicorn - o avocată inteligentă, pricepută și echilibrată", care a fost propulsată în atenția tuturor datorită felului în care și-a făcut meseria în procesul desfășurat în lumina reflectoarelor.

camille vasquez 

Conform surselor New York Post, Vasquez a primit deja mai multe oferte din industria de entertainment.

"Camille este, fără îndoială, o voce grozavă care să intervină în chestiunile legale, iar trusturile media sunt tentate să vorbească cu ea despre oportunitățile de a apărea pe sticlă", a declarat un fost director de rețea tv, familiarizat cu ofertele din piață.

Camille Velasquez a devenit partener la firma de avocatură la care lucrează de patru ani

Și firmele de avocatură se luptă pentru a o atrage pe Vasquez în "ograda" lor. Mai mult, aceasta a fost numită deja partener la firma pentru care lucrează de aproape patru ani, dar a primit oferte și de la alte companii de top.

"Suntem încântați să îi urăm bun venit lui Camille în acest parteneriat. Din punct de vedere istoric, am fi rezervat acest anunț pentru sfârșitul anului fiscal, dar performanța lui Camille din timpul procesului lui Johnny Depp a dovedit lumii că este pregătită acum pentru acest pas. Suntem incredibil de mândri de ea și așteptăm cu nerăbdare ceea ce va realiza din postura de cel mai nou partener al nostru", a transmis CEO-ul firmei de avocatură, conform celor de la Deadline.

La rândul ei, Vasquez s-a declarat mândră și încântată să ajungă la acest nivel după aproape patru ani de muncă la respectiva firmă.

Cine e iubitul avocatei lui Johnny Depp

camille vasquez si iubitul ei 

Deși pe parcursul procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard au apărut zvonuri cu privire la o relație între starul din Pirații din Caraibe și avocata sa, s-a demonstrat că între cei doi nu a fost nimic mai mult decât o relație profesională. Camille este fericită alături de iubitul ei, britanicul Edward Owen. Cei doi au fost pozați de paparazzi la ieșirea dintr-un hotel de lux din Virginia, în timp ce plecau spre aeroport. Bine dispuși, aceștia au făcut chiar și câteva poze cu oamenii curioși strânși în fața hotelului, dar nu au răspuns la întrebările venite din partea fotoreporterilor, scrie New York Post.

Edward Owen este un britanic cu studii la Cambridge. Este director executiv al unei companii care închiriază spații de birouri pentru munca în comun, pentru care lucrează ca șef al departamentului imobiliar pentru Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Înainte de acest job, Owen a lucrat opt ani pentru un dezvoltator care are proprietăți în Hong Kong, Miami și China.

Edward și Camille s-au întâlnit într-un pub de fițe din Londra, în noiembrie anul trecut. Relația este una nouă, dar devine din ce în ce mai serioasă, deși fac mult naveta între SUA și Marea Britanie pentru a putea fi împreună și au cariere care le ocupă mare parte din timp.

Cine este Camille Vasquez

Camille Vasquez are 37 de ani. S-a născut în San Francisco. Părinții ei sunt de origine cubaneză și columbiană, Leonel și Maria Vasquez. Camille are o soră care este medic pediatru în Los Angeles.

Lucrează la firma de avocatură Brown Rudnick, care o descrie drept asociată în cadrul grupului de litigii și arbitraj. Este specializată pe astfel de procese de defăimare, pe dispute contractuale, delicte legate de afaceri și pretenții de angajare.

Camille Vasquez, johnny depp (13) 

"Camille este expertă în a formula strategii pe litigii ofensive și defensive pentru clienții privați. Are, de asemenea, o vastă experiență în gestionarea paralelă a managementului reputației și a comunicării de criză", se arată în biografia ei.

Potrivit paginii sale de LinkedIn, Vasquez a absolvit în 2006 Universitatea din California de Sud cu specializare în Comunicare și Științe Politice. Ea și-a obținut diploma în Drept, în 2010, la Southwestern Law School din Los Angeles, și s-a alăturat firmei Brown Rudnick în 2018.

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1216530799866