Octombrie 04, 2017
Ce să porți toamna aceasta? Fetele de la AQUARELLE îți sugerează câteva idei!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

​​​​​​

  1. Alla (Specialist Marketing)

Geaca din piele reprezintă una dintre cele mai importante detalii alei garderobei de toamnă. Fahionistele pur și simplu o adoră, și nu este în zadar. Ea poate fi ușor combinată cu orice stil, așa că fiecare domnișoară o poate purta atribuindu-i o metodă originală. Alegerea Alei constă într-o pereche de pantaloni cu volane și un top din tricotaj. O atenție deosebită îi revine pantofilor din piele metalică. În ei poți merge imediat după job la o petrecere, asortând doar o gentuță mică în loc de una voluminoasă.

  1. Aneta (Specialist Marketing)

Blugii – o altă haină de bază în garderobă. Aneta le-a dat farmec și i-a combinat cu o bluză de mătase albă, inserată cu dantelă și sacou. Pantofii stiletto oferi o imagine elegantă și plină de entuziasm, iar geanta voluminoasă îi oferă look-ului un caracter lejer. Cât de multă vestimentație este combinată? Încearcă și tu.

  1. Iana (Specialist Marketing)

Combinația de palton și pantofi sport din categoria stilului incompatibil a devenit foarte trendy. Iana poartă un palton french bej în combinație cu adidașii. Ochelari stilați și eșarfa colorată – este o completare ideală pentru această ținută.

  1. Ionela (Jurnalist)

În ținuta Ionelei, locul principal îi revine desigur pantalonilor de tip qullotes. Ei au intrat în modă în urmă cu mai multe sezoane și până în prezent nu își pierd relevanța. Pantalonii de culoare caldă și textură fină sunt perfect completați cu o pereche de pantofi în nunață aprinsă, geantă și o bluză. Geacă din piele? Iată o altă opțiune pentru Dvs. cum să o purtați.


  1. Maria (Specialist Marketing)

Per general ținuta Mariei conține cele mai bune tradiții britanice: croială laconică, culori discrete și textură netedă. Straturile în vestimentație – helanca, o jachetă, dar și un palton - este de asemenea, foarte actual în sezonul rece. Calduros, confortabil și frumos. Ce altceva este necesar să porți toamna?

  1. Natalia (Specialist Marketing)

Alegerea Nataliei- combinația monocromă de culori - o opțiune care nu te lasă în pierdere. Arată elegant și creează impresia de calmare și liniște. Iar accentul strigător în funcție de eșarfă oferă imaginii multă vivacitate.


  1. Ruslana ( Redactor Fashion )

Pantalonii clasici nu pot fi niciodată plictisitori. Este destul doar să aranjezi bluza într-un mod mai neordinar și să-i adaugi stilului tău o geacă în trend și o pereche de ghete la modă.


 

Dar tu ce porți în această toamnă? Împărtășește-ți ideile în comentarii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65123176574707