Septembrie 13, 2022
"CE SĂ FAC DACĂ NU MAI EXISTĂ IUBIRE?" Cum Marina Cârnaț reaprinde flacăra iubirii
Este una dintre cele mai urmărite și apreciate bloggerițe de la noi. Postările ei inspiră mii de femei, iar viziunile ei și sfaturile pe care le oferă femeilor i-au adus o comunitate impresionantă în mediul online.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De această dată, bloggerița a abordat în postările sale o temă foarte actuală pentru multe dintre cupluri și anume - Ce e de făcut atunci când soții nu mai simt dragoste unul pentru celălalt de mult timp?

"CE SĂ FAC DACĂ NU MAI EXISTĂ IUBIRE?
Ce e de făcut atunci când soții nu mai simt dragoste unul pentru celălalt de mult timp?
Fetelor, dragostea nu are termen de valabilitate, aceasta e nemuritoare, e necondiționată, e veșnică!

Consider că e foarte important să înțelegi ce înseamnă pentru tine, de fapt, a iubi. Personal, atunci când iubesc, o fac necondiționat, chiar dacă persoana greșește, dragostea mea este acolo și eu o demonstrez prin acțiunile mele. Cum îmi demonstrez dragostea? Corect, dăruind tot ce am mai de preț pentru persoana pe care o iubesc (părinți, soț, copii…).

Dragostea nu poate exista fără respect. Când iubești, automat îți onorezi soțul. Lipsa de respect este împotriva dragostei! Sunt convinsă, cu cât mai mult respect arăt soțului, cu atât se aprinde mai mult flacăra iubirii. Așadar, cu timpul dragostea nu dispare sau nu se schimbă în alt sentiment, ci datorită acțiunilor mele specifice, aceasta este mereu încălzită și devine tot mai mare!

CÂTEVA IDEI PENTRU TINE care ne ajută să înțelegem cum să reaprindem flacăra iubirii:

Mulțumește-ți soțul nu doar pentru rezultatul final, ci pentru toate eforturile sale!
Admiră-l, nu tăcea, ci complimentează-l și observă doar ce e mai bun în el! Apreciază-l…Fă partea ta cea dreaptă și bună!
Povestiți-vă unul altuia despre dorințele voastre cele mai profunde și cele mai ciudate vise!
Pentru ca relația voastră intimă să nu se plictisească, adaugă puțină romantică și spontaneitate!
Aveți un restaurant preferat, unde v-ați cunoscut sau unde aveți amintiri plăcute? Nu căutați date speciale, mergeți acolo acum.
Începe să te uiți la virtuțile soțului tău și nu atrage atenția la defectele lui!
Sunați-vă unul pe celălalt pentru a afla cum decurge ziua și scrieți mesaje palpitante!
Înlocuiește monotonia cu ceva impulsiv: micul dejun într-o cafenea, weekend-uri în afara orașului împreună, copiii la bunici etc.
Ce faci azi pentru a trezi dragostea în căsnicia ta? Ieri a fost frumos, dar astăzi este o nouă zi!
 Întreabă-ți soțul tău cum înțelege el că îl respecți și îl iubești? ", a scris Marina Cârnaț, pe pagina sa de Instagram.

Se pare că tema dragostei e întotdeauna actuală. postarea Marinei în mai puțin de 24 de ore a adunat peste 13 000 de aprecieri și 100 de comentarii, semn că multe dintre urmăritoarele ei se regăsesc și rezonează cu viziunea bloggeriței.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79953789710999