Octombrie 07, 2020
Ce s-a purtat pe străzile Parisului în timpul Săptămânii Modei?
Este un sezon de modă atipic. Toată lumea s-a întrebat dacă va exista acest sezon, ce case se vor încumeta să îți prezinte show-urile live cu public și cine va participa. Bineînțeles că nu a fost ca în alte sezoane, când străzile Parisului erau pline de fashioniști veniți să vadă ultimele tendințe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se poartă masca! 

Toată lumea a purtat măști, indiferent dacă le-au asortat cu outfit-ul ales pe sau aveau pur și simplu măști medicinale. Ideea este că toată lumea a decis că acesta este accesoriul cel mai important al acestui an! 

Carouri

Fie că vorbim despre poncho-uri, paltoane oversized sau trenciuri tipic englezești, carourile și-au făcut loc printre fashioniste.

Genți

Gențile au reapărut în peisaj! Probabil din cauză că oricine are nevoie de una ca să îți țină masca și dezinfectantul! Fie că este vorba despre clutch-uri, genți retro sau oversized, acestea au fost prezente în ținutele purtate de oamenii modei. Spun asta deoarece acum câteva sezoane fashionistele nu mai puneau accentul pe genți, aveau doar un telefon în mână și cam atât. 

Combinații Alb&Negru

O combinație îndrăgită mereu de fashioniste și foarte ușor de purtat în orice context! Inspiră-te și tu de la acestea pentru o ținută în alb și negru!

Culori 

De la pasteluri până la cele mai aprinse nuanțe de roșu sau albastru, nuanțele purtate de participantele la Săptămâna Modei au dat „viață” Parisului! Încearcă și tu să asortezi culori puternice între ele și fii cât mai creativă!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71378755569458