Iunie 16, 2022
Ce s-a întâmplat cu fetița lui Keo și Misty după ce au dus-o la grădiniță: „Are coșmaruri!"
Misty și Keo și-au dus fetița în vârstă de 4 ani la grădiniță, însă aceștia se confruntă cu o problemă. Arya nu vrea sub nicio formă să doarmă fără mama ei. Citeşte întreaga ştire: Ce s-a întâmplat cu fetița lui Keo și Misty după ce au dus-o la grădiniță: „Are coșmaruri, se trezește plângând”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sunt împreună de ani buni și împreună au format familia pe care și-au dorit-o dintotdeauna. Deși începutul relației lor a fost presărat cu multe obstacole, cei doi au reușit să treacă împreună peste orice greutate. Keo și Misty sunt părinții unei fetițe în vârstă de 4 ani și sunt foarte mândri de ea.

misty-si-keo-fetita-6

De când a venit pe lumea micuța Arya, cei doi s-au dedicat în totalitate creșterii sale și acum nu mai poate sta fără ei.„Fii-mea vrea să doarmă cu mami. Și eu fac la fel, tot cu mami vreau să dorm”, a spus Keo.

misty-si-keo-fetita-3

Fiica cuplului nu acceptă sub nicio formă să doarmă fără Misty, astfel că iubita artistului este nevoită să se plimbe între camere.

„Da, fac ture între camere. Arya cred că va dormi cu mine până la 18 ani. Tati nu vrea să dormim toți trei. Așadar o să fac ture între camere. De aceea sunt slabă… așa mă mențin în formă (râde – n.r.)”, l-a completat Misty.

„Când dormim toți 3, tati trebuie să doarmă pe muchie. Și practic tati nu doarme. Fii-mea doarme pe mine, cu picioarele pe față, se lăbărțează…”, a mai spus Keo pentru Fanatik. De câteva săptămâni, Arya a început grădiniță, iar cât timp aceasta este sub grija educatoarelor, Misty și Keo se simt ca în vacanță. Artistul are studioul acasă, astfel că nu este nevoit să piardă timpul pentru a ajunge la locul de muncă.

misty-si-keo-fetita-2

„A început Arya grădinița. Asta e că o vacanță pentru noi. Când e la grădiniță pentru noi e vacanță. Eu am studioul acasă, Alexandra s-a ocupat de cea mică… noi nu avem servicii în afara domiciliului… Avem timp pentru noi, pentru treburi… (râde – n.r.)”, ne-a spus Keo.
Misty a renunțat la cariera sa în muzică și s-a dedicat în totalitate fiicei sale. Până să își reia activitatea, iubita cântărețului a stat tot timpul cu Arya, care acum nu mai acceptă sub nicio formă să doarmă fără mama ei.
„Când Arya era acasă, nu mergea la grădiniță, ea mă trăgea pe de o parte ‘hai să ne jucăm, și Keo pe de altă parte ‘hai să ne…. Amândoi vor să se joace cu mine, dar fiecare în felul lui (râde – n.r.)”, a adăugat Misty, întreținând gluma lui Keo.

misty-si-keo-fetita-5
Arya nu vrea să doarmă la grădiniță Micuța încă nu s-a adaptat la grădiniță, astfel că tatăl ei este nevoit să o ia mult mai devreme și nu rămâne să doarmă la prânz.
„Merge la grădiniță, dar nu vrea să doarmă la grădiniță și atunci se duce tati și o ia. Sunt mai sensibil”, a spus artistul. „Când vine ora de prânz și vede că merg la somn copiii atunci intervine panica și ne spune că ea nu e bebeluș și nu vrea să doarmă. Și că ea vrea să doarmă doar cu mami”, a completat Misty.
Și, mai nou, are și coșmaruri noaptea, se trezește plângând ‘mami, vreau cu tine. Și îi spun ‘sunt aici, mami. Și ea: ‘Nuuu! Vreau cu mami! Și mă împinge. În somnul ei crede că e acolo, la grădiniță. Până la urmă am hotărât cu educatoarea și cu directoarea să începem cu programul scurt, adică să o luăm la ora somnului acasă. Să sperăm că se va obișnui”, a declarat Misty pentru sursa mai sus menționată.

misty-si-keo-fetita-4



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86133003234863