Septembrie 30, 2016
Ce purtăm ca să placem bărbaților
Piesele vestimentare ale unei femei au fost văzute întotdeauna ca un mijloc de a atrage atenția și de a ieși în evidență. Un mare avantaj în ochii bărbaților este stilul simplu feminin. El scoate în evidență corpul și trăsăturile individuale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fie că este vorba de rochii care să accentueze talia, bluze sau cămăși simple, ușor decoltate sau încălțăminte care să nu dea piciorului o postură incomodă, bărbaților nu le scapă aceste alegeri ale femeilor. Fanteziile bărbaților în ceea ce privește vestimentația unei femei este foarte bogată. Iată care sunt cele mai cunoscute:

Rochia mică neagră
Nu înzădar se spune că orice femeie trebuie să aibă în garderoba sa o ținută neagră, iar rochiile sunt cele mai potrivite pentru acest lucru. Orice piesă vestimentară de culoare neagră pune în evidență corpul. Mai mult decât atât, ea voalează zonele de care nu sunteți foarte încăntată. Țineți cont și de faptul că rochiile negre aduc un plus de feminitate. Chiar dacă par o alegere simplă, barbații sunt mereu încântanți să le vadă.

 

E frumos totul ce e strâns pe tine
După cum știm, femeile sunt cele mai frumoase ființe de pe planetă. Și metode de a arăta și mai irezistibil sunt foarte multe. Dar, probabil, cel mai potrivit e o lenjerie de corp care-ți vine perfect. Femeia îmbrăcată în elemente din pele este capabilă să aprindă un pojar și în sufletul celui mai impotent bărbat. Chiar și un gay ar exclama că ar dori să devină heterosexual măcar pe o zi.

 

Încălțămintea
Fetelor, bărbații sunt pretențioși și la capitolul încălțăminte. Ei nu sunt încântați să vadă o femeie încălțată în bocanci bădărani care ascund senzulitatea. La fel, și opincuțele de cauciuc. O alegere potrivită în ceea ce privește încălțămintea, va fi mereu o pereche de pantofi cu toc mic, de culoare pală sau neagră, sandale joase, comode, care să dea un aer comod ținutei și posturii. În același timp, bărbații sunt înnebuniți după platforme sau tocuri ceva mai înalte, pentru că dau piciorului un aer sexi și îndrăzneț.

Fustele mini
Aici totul e clar. Femeile din ziua de azi se îmbracă mult mai deschis decât femeile de acum 50 de ani. Bărbații adoră acest lucru: un pic de loc pentru imaginație trebuie să fie, dar foarte puțin, adică atât cât trebuie. Fustele mini sunt exemplu ideal. Și mai e și un instrument bun pentru a-l deconspira pe mincinos. Dacă el îți spune că nu-i plac fustele mini, să știi că minte, indubitabil!

Pantaloni scurți
Când vine vara, se bucură toată lumea. Cum să nu, în sfârșit putem schimba blugii călduroși pe pantalonii scurți și niște pantofiori stilați de vară. Dar bărbații nu se bucură doar pentru asta, ci și pentru faptul că vara pot vedea fetele puțin mai dezgolite. Iar asta, dragele noastre, este cea mai faină satisfacție erotică pentru ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70503950119019