Iunie 18, 2020
Ce probleme poți avea în funcție de acneea din zona feței!
În medicina tradițională chineză, fiecare zonă a chipului corespunde unui organ. Astfel, zonele feței afectate de acnee pot fi corelate cu probleme de sănătate localizate în diferitele părți ale corpului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă suferi de acnee, iată ce probleme de sănătate poate să tradeze în functie de zona în care îți apare pe chip:

  • Zonele 1 și 3 - Probleme ale sistemului digestiv

Grăsimile în exces pot afecta sistemul digestiv și pot duce la o explozie a coșurilor pe frunte. Pentru a le combate, e recomandat consumul zilnic de ceai verde, bogat în antioxidanți. De asemenea, e important consumul de apă.

  • Zona 2 - Probleme cu ficatul

Alcoolul și lactatele sunt vinovate pentru apariția coșurilor în această zonă, dar nu este exclus că ele să fie o reacție a alergiilor alimentare. Consultă-ți medicul pentru a vedea dacă ai dezvoltat o întolerantă, iar ficatul reactioneaza la ea.

  • Zonele 4, 6, 8 și 10 - Probleme cu rinichii

Coșurile din apropierea urechilor sau cearcanele sunt semne ale deshidratării. O femeie trebuie să consume cel puțin 1 litru și jumatate de apă pe zi, evitând cafeaua și sarea cât mai mult cu putință.

  • Zona 7 - Probleme cardiace

Această zonă a feței este foarte sensibilă. Pentru a scăpa de coșurile de pe nas trebuie să reduci tensiunea arterială, să introduci o cantitate mai mare de fructe și legume în dieta de zi cu zi și să consulți un medic dacă ai simptome pe care nu le poți asocia niciunei afecțiuni.

  • Zonele 5 și 9 - Probleme ale sistemului respirator

Daca ești fumător, nu e exclus să îți apăra coșuri pe fata din cauza dependenței de nicotină. Pentru a combate acneea din această zonă, e important să petreci mai mult timp în aer liber și să respiri aer curat.

  • Zonele 11 și 13 - Probleme hormonale

Pentru femei, această zonă indică instabilitatea hormonală sau stresul. Adoptarea unui stil de viață sănătos e esențială în acest caz. Dormi suficient, consumă suficientă apă și înlocuiește alimentele procesate cu fructe și legume proaspete.

  • Zona 12 - Probleme ale stomacului

Dacă ai avut o perioadă în care alimentația nu a fost tocmai echilibrată, atunci trebuie să ai în vedere o perioadă de detoxifiere sau de adăugare a unor alimente bogate în fibre. Altfel, îți vor aparea în continuare coșuri în această zonă.

  • Zona 14 - Posibila infecție

Coșurile din zona gâtului faptul că te lupți cu o bacterie sau că sănătatea sistemului tău imunitar nu este tocmai grozavă. Bea mai multe lichide și rezervață-ți timp pentru odihnă. Alimentația naturală este, de asemenea, indicată.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.2643959522247