Octombrie 10, 2022
Ce meserie ar fi avut Irina Rimes dacă nu ar fi fost cântăreața. Ce și-au dorit părinții pentru ea
Irina Rimes este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul timpului, aceasta a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să-și construiască o carieră. Totodată, în cadrul unui interviu acordat de curând, ea a mărturisit că părinții ei și-au dorit, la un moment dat, să fie economist.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes nu se teme să vorbească despre ea, iar de curând, în cadrul unui interviu pentru Viva!, ea a vorbit despre cum a ajuns să facă muzică, dar și despre cariera pe care și-ar fi dorit părinții ei să o aibă: ”Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist, dar s-au răzgândit, pentru că le-a fost teamă să nu-mi strice drumul în viață, așa că m-au lăsat să-mi urmez chemarea și au fost mereu lângă mine la nevoie.”, a spus ea potrivit sursei citate, adăugând: ”Am fost dintotdeauna un copil creativ. Am scris poezii de mică, am cântat de mică, nu vedeam altceva decât muzica și creația. ”, a mai spus ea.

Irina Rimes

Totodată, faptul că în perioada liceului a fost nevoită să plece de lângă părinți și să se mute în Soroca, după care să-și încheie studiile la Chișinău, la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, a venit cu numeroase lecții de învățat pentru ea.

”Depărtarea asta m-a învățat să fiu independentă de la o vârstă fragedă, să mă descurc în orice circumstanțe și să răspund de mine. Nici când eram acasă nu eram dependenți unii de alții, eu nu am depins niciodată de părinți, mă descurcam. Eu și fratele meu ne-am crescut unul pe altul. Ai noștri erau mai tot timpul plecați la muncă, iar noi trebuia să avem grijă unul de celălalt.”, a mai mărturisit ea, potrivit sursei citate.

Irina Rimes are o relație cu un tânăr francez 

Cel care i-a furat inima Irinei Rimes se numește David Goldcher, face muzică, ba chiar a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri. Este foarte îndrăgostit de solistă, ba chiar a invitat-o să se mute în țara lui natală pentru a locui împreună. „Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie”, a transmis Irina Rimes. Artista conversează în franceză și engleză cu iubitul ei. 

Despre bărbatul la brațul căruia se afișează, Irina a povestit în podcastul lui Damian Drăghici: “Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-aș fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu”.

Irina Rimes a vorbit despre relația cu iubitul francez, David Goldcher:  ,,Pur și simplu trăiesc și iubesc” | Unica.md

Sursa - profm.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51957488059998