Octombrie 17, 2022
Ce mănâncă Mila Kunis. Actrița are o siluetă de invidiat chiar și după două sarcini
Mila Kunis este una dintre actrițele de la Hollywood care a reușit să-și păstreze silueta odată cu trecerea timpului. Nu de puține ori vedeta a fost întrebată de către fanii săi cum reușește să se mențină în formă, astfel că, recent, soția lui Ashton Kutcher a dezvăluit ce mănâncă într-o zi, vorbind despre dieta ei sănătoasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu pentru Harper's Bazaar, Mila Kunis, în vârstă de 39 de ani, a detaliat toate felurile de mâncare  pe care le consumă și a vorbit despre alimentele pe care le folosește atunci când le pregătește masa atât soțului ei, cât și celor doi copii ai lor, Wyatt, în vârstă de opt ani, și Dimitri, în vârstă de cinci ani.

Actrița din „Friends with Benefits” a moștenit pasiunea pentru gătit de la mama sa. Născută în Ucraina, vedeta a mărturisit că adoră să gătească mâncăruri tradiționale est-europene, cum ar fi borșul, supa de pui și peștele afumat.

Imediat cum se trezește, Mila se bucură de o cafea, pe care o combină cu lapte de ovăz și vanilie. În timp ce își savurează cafeaua, actrița le pregătește micul dejun copiilor ei, înainte ca aceștia să plece la școală și grădiniță. Aceasta susține că prima sa masă o reprezintă resturile lăsate de copiii ei: „Nu-mi place să fac risipă de mâncare. Așa că mănânc ceea ce ei nu au mâncat”. 

„Încerc să le ofer copiilor un mic dejun sănătos, așa că folosesc pâine din cereale integrale cu nuci și textură crocantă, pe care o combin cu avocado și un ou sau humus”, a adăugat actrița. 

Mila Kunis Criticizes Celebs Who Gave Will Smith a Standing Ovation at the  Oscars After The Slap

De asemenea, Mila a declarat că de obicei nu apucă să mănânce prânzul, pentru că se ocupă de proiectele sale. Însă, dacă ea și soțul ei sunt acasă, vor mânca ce găsesc prin frigider. 

„Eu și soțul meu lucrăm mai mult de acasă. Iar dacă unul dintre noi are treabă, celălalt pregătește prânzul pentru amândoi. De obicei mâncăm ce avem prin frigider sau bem un smoothie cu proteine. Avem pachete de smoothie-uri cu proteine congelate. Soțul meu le bagă la blender împreună cu laptele și apoi mi-l aduce la birou. Chiar dacă nutriționiștii nu consideră că e un lucru sănătos ce facem noi, uneori vom recurge la acest prânz improvizat”, a povestit Mila Kunis.

Actrița a mai spus că felul ei preferat de mâncare este o salată cu legume, pe care fiecare membru al familiei și-o asortează cu ce alimente îi plac. Fiica ei, Wyatt, adoră peștele, astfel că Mila gătește o dată pe săptămână un fel de mâncare care conține pește și toată lumea se bucură de această masă. 

Mila Kunis Says She's "Gutted" by Global Events in Oscars Speech

De asemenea, atunci când nu are timp, Mila recunoaște că se întâmplă să comande mâncare acasă, iar uneori, mama sa, Elvira, vine acasă la ea pentru a-i pregăti ceva de mâncare. Actrița susține că adoră să comande sushi, mâncare thailandeză și indiană și că, uneori, gătesc pizza în casă, pe care fiecare și-o asezonează cu ce îi place. 

La finalul zilei, Mila a declarat că toată familia se bucură de înghețată, fiind desertul preferat al ei și al soțului ei, actorul Ashton Kutcher. 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80652213096619