Februarie 24, 2023
Ce intervenții estetice are Delia Matache. Vrea să-și opereze nasul:
Delia Matache este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe din România, iar jurata de la X Factor a vorbit despre procedurile non-invazive pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Delia Matache a mărturisit pe contul ei personal de Tik-Tok că își dorește să-și opereze nasul, însă nu are curajul să apeleze la rinoplastie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia Matache a vorbit pe rețelele de socializare despre procedurile non-invazive pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, iar vedeta a mărturisit că apelat la medicul estetician pentru mici retușuri la nivelul feței.

Delia Matache a mărturisit că și-a injectat injectat botox deoarece este foarte expresivă și îi este mult mai ușor sa apeleze la medicul estetician pentru a scăpa de ridurile de expresie. Delia Matache a mărturisit că și-a injectat acid hialuronic în buze, dar niciodată în față și nu ar apela la o astfel de procedură.

''Mi-e botoxul mi se pare... decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie.

N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști.'', a declarat Delia pe contul ei personal de Tik-Tok

 

Delia Matache ar vrea să-și opereze nasul

O altă dezvăluire pe care Delia Matache a împărtășit-o cu fanii ei a fost că își dorește să își opereze nasul și să apeleze la procedura de rinoplastie, însă nu are curajul să facă acest pas important pentru ea.

''Ce vreau să îmi fac, dar nu am curaj (n.r. nasul). E un pic așa, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai frumos, mai în vânt.'', a mai adăugat Delia Matache.

VIDEO

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67364311218262