Noiembrie 23, 2020
Ce iese din pisică, șoareci prinde. Fetița Millei Jovovich, actriță la 9 luni
Milla Jovovich, în vârstă de 44 de ani, este cea mai fericită mămică de la Hollywood. S-a retras temporar din activitate pentru a putea avea grijă de micuța Osian, care recent a împlinit nouă luni. Însă viața de mămică este presărată de evenimente ghidușe și Milla nu ratează nici un prilej de a se lăuda cu bebelușa ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

ActriÈ›a, în vârstă de 44 de ani, se mândreÈ™te cu fetiÈ›a ei Osian. ActriÈ›a a pozat-o pe Osian Lark Elliot È™i a postat poza pe Instagram punctând că s-a născut încă o vedetă la Hollywood.

Milla s-a cunoscut cu soÈ›ul ei, regizorul britanic, Paul W. S. Anderson, în vârstă de 55 de ani, în timpul filmărilor pentru  pentru ”Resident Evil”. Împreună au trei copii - Dashiel Eda, de 5 ani, Ever Garbo de 13 ani È™i meziina ghidușă Osian, de nouă luni. 

Despre Milla Jovovich se È™tie că a fost numită de Forbes, în 2004, cel mai bine plătit model din industrie, având în prezent o avere de 50 de milioane de dolari. Ea a părăsit Kiev, Ucrania pe când avea 4 ani, ajungând în Los Angeles, California. La vârsta de 10 ani È™i-a început cariera de model, iar, în prezent, a apărut în peste 100 de reviste, cum ar fi Glamour È™i Vogue;  57 de filme, pentru care i s-au înmânat 5 premii È™i a avut parte È™i de alte 19 diferite nominalizări.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79036498069763