Aprilie 19, 2017
Ce fuste îmbrăcăm în acest sezon?
Extrem de curând primăvara își va intra în drepturi depline. Va fi timpul să ascundem toate hainele de iarnă și să le scoatem de la naftalină pe cele de vară. Uităm de blugii și pantalonii cu care ne-am obișnuit. Fustele- iată ce trebuie să prevaleze în șifonierul fiecărei femei stilate, în acest sezon. Vezi mai jos ce tipuri de fuste ne recomandă designerii pentru sezonul primăvară-vară 2017.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fusta mini

În acest sezon, lungimea fustei poate fi adaptată după orice dorință: de la cea mai lungă, la cea mai scurtă. Fustele-mini sunt în vogă și în acest an, ceea ce îi va face fericiți pe majoritatea admiratorilor de picioare lungi și frumoase.
Un sfat pentru domnișoare: important este să nu exagerați și să țineți cont de ceea ce merită a fi ascuns de privirile altora. Mereu a fost în vogă feminitatea și nu vulgaritatea.

Fusta-maxi
În decursul a câtorva sezoane un loc aparte îl au fustele lungi. În 2017 acestea devin și mai lejere și feminine. Le puteți combina atât cu topuri, cât și cu cămăși sau bluze fine.

Fusta retro

Fustele pufoase inspirate din secolul trecut sunt tot mai des îmbrăcate zilnic de către fashioniste. Acestea pot fi decorate cu dantelă, aplicații din alte stofe fine și forme diverse.

Fuste cu falduri și cu un croi complicat

Designerii au luat o decizie neobișnuită în acest sezon și ne propun să purtăm modele cu încrețituri, din stofe plisate și cu forme asimetrice.


Fusta clasică creion
Clasică și întotdeauna în vogă! În schimb, designerii ne propun să le animăm prin culori puternice, aplicații originale și falduri. Fiți atente și la fustele-creion cu o tăietură în față. Acesta este unul din cele mai în vogă modele ale acestui sezon.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.094361782074