August 25, 2022
Ce dietă ține Cristina Cioran. A dat jos 8 kilograme în 10 zile: „Nu mai aveți nicio grijă”
În urmă cu un an, vedeta a devenit mamă pentru prima oară. Aceasta a intrat într-un amplu proces de slăbire pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Recent, actrița le-a dezvăluit fanilor dieta care a ajutat-o să slăbească 8 kilograme în numai 10 zile. Iată despre ce este vorba!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În luna iulie a anului trecut, vedeta a adus-o pe lume de fiica sa, Ema. Vedeta a născut-o prematur pe fiica ei și a trecut prin momente dificile, însă, acum, micuța Ema este bine și le aduce o mare bucurie părinților ei. Actrița a decis că este timpul pentru o schimbare, așa că a urmat o dietă care a ajutat-o să slăbească într-un timp record. Într-un interviu recent, Cristina Cioran a vorbit în detaliu despre alimentele pe care le consumă și cele de care se ferește.

cioran-1-1

cioran-2-1

Ce dietă ține Cristina Cioran. Actrița este extrem de mulțumită de rezultatele obține, astfel încât a decis să împărtășească și cu fanii dieta care a ajutat-o să slăbească câteva kilograme bune în numai 10 zile. Vedeta nu se oprește aici și va ține cura până când va ajunge la greutatea dorită.

cioran-3-1

Actrița a renunțat complet la carbohidrați și este extrem de atentă la ceea ce mănâncă. Mai mult, Cristina Cioran a început să meargă la înot.

„Am slăbit 8 kilograme în 10 zile ținând această dietă și, ce este cel mai important, nu am fost slăbită și nu mi-a fost foame. Am continuat și cu înot, pentru a-mi reașeza corpul. E adevărat că vreau să mai țin o săptămână, ca să mai dau jos două-trei kilograme.

Acum sunt foarte atentă la ce mănânc, am renunțat total la carbohidrați, dar încă mai mănânc fructe. Corpul cere, mai ales că este perioada lor', a povestit Cristina Cioran

cioran-5-1

Cristina Cioran a vorbit, pe larg, despre dieta pe care o urmează în prezent. Aceasta este extrem de mulțumită de rezultatele obținute, mai ales că această cură se bazează pe diversitate și asigură aportul de nutrieți necesari organismului.

„Am apelat la dieta Nupo, dietă care se ține ușor, pentru că nu mai trebuie să cântărim alimentele, să calculăm caloriile și să gătim. Le avem pe toate deja gata făcute. Această dietă înlătură toate aceste neajunsuri, pentru că: mesele sunt deja cântărite, caloriile sunt deja numărate (120 kcal/masă – 800 kcal/zi), se prepară într-un minut. Meniul zilnic se poate lua oriunde, nu ocupă loc și poate fi transportat în geantă.

Mesele conțin absolut toți nutrienții necesari (de la proteine și fibre, la vitamine, minerale și chiar omega). Mesele Nupo conțin doar ingredienți naturali, iar prin compoziția corectă și completă reglează și echilibrează metabolismul, lucru foarte important în declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute. Foarte important: această dietă asigură înlocuirea în totalitate a meselor zilnice. Așadar, nu mai aveți nicio grijă! Exceptând aceea de a amestecă conținutul preparatelor alimentare cu apă, pentru a reconstitui mâncărurile preferate: supe, shake-uri, oatmeal (Musli), chili con carne, omletă', a mai declarat Cristina Cioran.

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5042407512665