August 12, 2022
Ce dietă ține Andreea Esca. Prezentatoarea TV a slăbit 6 kilograme
Andreea Esca a dezvăluit dieta care a ajutat-o să slăbească 6 kilograme. Prezentatoarea TV este foarte atentă la felul în care arată și se menține foarte bine în formă. Pentru acest lucru este nevoie și de efort, iar aceasta face zilnic exerciții sportive, dar este și foarte atentă la alimentația ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La 49 de ani, Andreea Esca arată într-un mare fel. Prezentatoarea TV este pasionată de mâncarea, lucru care face puțin mai dificilă o dietă. Cu toate aceasta, vedeta s-a ținut tare pe poziții, a respectat cu sfințenie dieta, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme

Andreea Esca a reușit să slăbească 6 kilograme cu o dietă care include câteva reguli de bază. Prezentatoarea TV a recunoscut că a apelat la ajutorul unui nutriționist care a învățat-o cum să mănânce mai echilibrat. Ea spune că a renunțat la dulciuri, dar nu și la pâine, fiind alimentul ei preferat

Cum a slabit Andreea Esca 8 kilograme mancand paine? Afla secretul

‘’Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel. (…) Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa’’, a susținut Andreea Esca potrivit redactia.ro.

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.9151654243469