Septembrie 25, 2017
În acest weekend Inesa Voscoboinic a spus DA, departe de Moldova!
Prezentatoarea Tv împreună cu soțul său Dmitry au organizat o petrecere de zile mari pe litoralul mării. Tinerii însurăței și-au invitat cele mai apropiate rude și prieteni pentru a împărtăși momentele importante din viața lor în calitate de soț și soție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Inesa și Dmitry au o relație frumoasă de dragoste de aproape doi ani. Cererea în căsătorie a fost făcută în timpul unei vacanțe de vis petrecute în Dubai. Pregătirile pentru eveniment au dat start cu o petrecere pentru fete în costume de baie.

Cei doi au decis să organizeze nunta într-un stil mai deosebit, astfel că înregistrarea căsătoriei a avut loc ca în cele mai romantice filme, totul s-a petrecut pe litoralul mării din Grecia.

Cei doi sunt un cuplu perfect, împreună împărtășesc momente pline de tandrețe, faptul poate fi remarcat chiar și pe pozele postate de câtre aceștia.

La eveniment, bruneta a purtat o rochie nemaipomenită. Ea a optat pentru o rochie de mireasă de tip sirenă, în nuanțe pastelate. Soțul ei a fost îmbrăcat într-un costum de culoare gri.

Mirii au spus cel mai important DA din viața lor.

Inesa a menținut conceptul organizat la cuconadă și de la sărbătoare nu au lipsit păsările flamingo. Însuși evenimentul a avut loc într-un restaurant cu o priveliște deosebită spre largul mării Egee.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63605284690857