August 29, 2022
Ce actor de la Hollywood a convins-o pe Loredana Groza să nu își pună silicoane
Cântăreața surprinde cu fiecare apariție în social media, iar internauții o complimentează deseori. Chiar și așa, au existat și critici care sunt convinși că Loredana a apelat la operațiile estetice. Recent, artista a dezvăluit motivul pentru care nu și-a pus silicoane.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 52 de ani, Loredana Groza arată incredibil de bine. Aparițiile sale sunt de senzație, iar multă lume o apreciează pentru modul cum arată. Cu toate astea, vedeta a fost acuzată că are diverse intervenții estetice, deși Loredana neagă acest lucru

Recent, Loredana Groza a făcut o mărturisire surprinzătoare legată de operațiile estetice. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu și-a pus niciodată silicoane. De asemenea, cântăreața a declarat că un mare actor de la Hollywood i-a dat un sfat pe care nu îl va uita niciodată.

Loredana

Frumoasa blondină a declarat în nenumărate rânduri că nu are nicio operație estetică.

Recent, Loredana a mărturisit că un actor celebru de la Hollywood i-a dat un sfat prețios, motiv pentru care nu și-a pus niciodată silicoane. Este vorba despre regretatul actorul Denis Hopper. Acesta a sfătuit-o să nu apeleze niciodată la operații estetice.

Loredana silicoane

Loredana Groza: „Mi-a rămas întipărită chestia asta”

Loredana Groza l-a întâlnit pe celebrul actor Dennis Hopper, iar acesta i-a oferit un sfat pe care artista nu îl va uita niciodată. Cântăreața a povestit că se afla împreună cu Hopper la piscină, la Vegas și câteva fete frumoase se relaxau alături de ei. Atunci, regretatul actor i-a spus Loredanei să nu apeleze niciodată la interventiile estetile.

„Spunea Dennis Hopper, marele actor și un mare prieten, care, din păcate, nu mai este printre noi… Eram la Vegas, la piscină, și erau niște fete superbe, cu niște sâni care stăteau în sus, în poziția aceasta. Erau topless și zic: ‘Wow, ce chestie. Au gravitație. ‘Da, dar nu vezi că sunt și niște cicatrici acolo?, zice el. 
Și el mi-a zis așa: ‘Lory, never ever cut your body. Poți să ai sânii până la podea, lasă-i să fie ai tăi!. Pentru că o femeie  este femeie adevărată, atunci când are feminitate, are ceea ce e al ei. Și să știi că mi-a rămas întipărită chestia asta”, 
a povestit Loredana Groza

Loredana Groa

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80483937263489