Septembrie 23, 2021
Câți bani plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școala copiilor. Eva și David învață la privat
Pentru Andra și Cătălin Măruță este foarte importantă educația celor doi copii. Eva și David învață la o școală privată și se mândresc cu rezultate foarte bune.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

David este în clasa a IV-a și își surprinde de fiecare dată părinții cu ideile sale, iar Eva abia anul acesta a călcat prima dată pragul școlii. Micuța este de-a dreptul adorabilă și reușește să își facă părinții să zâmbească în fiecare zi. La doar 6 ani, Eva Măruță are o mulțime de fani, iar publicul o adoră pentru ideile pe care le are la vârsta ei.

Frații Măruță studiază la Cambrige School of Bucharest, iar părinții lor sacrifică mii de euro pentru asta. 

Taxele pentru Cambrige School of Bucharest pentru anul academic 2021/22 sunt următoarele: taxa de înscriere este de 1.150 de euro, iar taxele anuale pentru școală încep de la 11.500 de euro până la 12.500 de euro. Taxa anuală include asigurarea elevilor, asistență academică, biblioteca digitală, se arată pe site-ul instituției de învățământ. Cărțile, uniformele, transportul și cateringul (acolo unde este cazul) nu sunt incluse în taxele de mai sus, achitându-se separat. 

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David, pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente”, spunea Andra despre copiii ei.
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76171517372131