Mai 04, 2023
Câte rochii de mireasă va avea Gina Pistol la nuntă. Mai sunt doar câteva zile până la fericitul eveniment
Gina Pistol trăiește o poveste de dragoste ca-n filme alături de Smiley, alesul inimii ei. Cei doi au anunțat deja pe toată lumea că se pregătesc să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Câte rochii de mireasă va avea prezentatoarea de la Chefi la cuțite la nuntă. Mai sunt doar câteva zile până la fericitul eveniment.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Smiley, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din România, și Gina Pistol au toate motivele să radieze de fericire. Fanii au fost foarte bucuroși atunci când au aflat că vor face marele pas peste câteva zile. Cei doi vor avea în jur de 300 de invitați la nuntă, scrie spynews.ro

Câte rochii de mireasă va avea Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley sunt atenți la toate detaliile atunci când vine vorba de nunta lor. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a dezvăluit că va purta două rochii de mireasă în ziua căsătoriei.

Cu ce se ocupă Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune: „Nu-s genul  de femeie casnică” | Spectacola.ro

Vedeta a văzut până acum numai una dintre rochii, asta pentru că mai are puțin de așteptat până când va fi gata și cea de a doua. Fără doar și poate, cei doi sunt foarte emoționați, iar în această perioadă sunt foarte ocupați cu pregătirile pentru fericitul eveniment

Smiley și Gina Pistol își doresc ca toți cei ce sunt invitați la nunta lor să se simtă bine și să se distreze de minune cu această ocazie.

Smiley și Gina Pistol anunță că se căsătoresc. Care este povestea inelului

Smiley nu a văzut rochiile de mireasă

Cântărețul nu a văzut ce rochii de mireasă va purta aleasa inimii lui în ziua în care vor spune marele „Da”, mai ales pentru că a auzit că nu este bine să știe. Costumul lui Smiley nu este momentan terminat de persoana care se ocupă de el.

Tradiția pe care Gina Pistol nu vrea să o respecte la nunta cu Smiley: "Ca  să mă duc să ce?!" - IMPACT.ro

Smiley și Gina așteaptă cu nerăbdare să se căsătorească. Artistul și prezentatoarea TV sunt mai fericiți ca niciodată.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1255571842194