August 02, 2022
Câte operații estetice are Ilinca Vandici: O dată la un an, o dată la un an și jumătate, îmi pun...
Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar asta nu o spunem noi, ci comunitatea impresionantă de oameni pe care o are în mediul online. Mulți s-au întrebat dacă Ilinca Vandici a trecut vreodată prin cabinetul medicului estetician, iar răspunsul vedetei nu a întârziat să apară. Iată ce spune prezentatoarea despre intervențiile estetice!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe lângă cariera de succes, este extrem de atentă și la modul în care arată. Merge des la sală, are grijă cum se îmbracă și are tot timpul cel mai bun accesoriu după ea, zâmbetul.

ilinca-vandici

Ei bine, mulți au fost cei care au fost curioși de-a lungul anilor dacă vedeta de televiziune are sau nu operații estetice. Iată ce spune aceasta!

Vedeta spune tot timpul lucrurilor pe nume și este extrem de deschisă cu fanii săi din mediul online. De curând, invitată la o emisiune, prezentatoarea a recunoscut că are operații estetice.

ilinca-vandici-4

Mai exact, vedeta de la Kanal D a spus că are implant mamar, își pune botox o dată pe an și și-a injectat acid hialuronic, cu ani în urmă.

„Oana Radu: Ai operații estetice?

Ilinca Vandici: Da, bineînțeles! Am intervenție la nivelul sânilor de implant mamar.

Oana Radu: Atât?

Ilinca Vandici: Atât. Operații estetice. Intervenții estetice, da, am și din acelea. Botox o dată pe an îmi pun aici undeva în frunte.(…) Nu sunt adepta neapărat pentru că nu simt că am nevoie acum. 

Oana Radu: Chestia cu botoxul mi se pare foarte sănătoasă pentru că mulți au impresia că botoxul este ceva ce te deformează, nu, nicidecum. Botoxul paralizează mișcarea unor mușchi care creează niște riduri foarte mari. Practic, tu previi niște adâncituri ale feței.

Ilinca Vandici: Exact, tocmai de aceea o dată la un an, o dată la un an și jumătate îmi pun, dar îmi pun de bun simț, nu se vede. Și da, tot așa, acum doi ani de zile mi-am pus și acid hialuronic în buze, dar de atunci nu, dar light, nu am nimic împotriva lor, dar nu simt că este cazul pentru mine, nu știu ce o să se întâmple peste cinci ani, peste zece, dar deocamdată sunt foarte bine așa.', a fost discuția celor două în cadrul emisiunii 'Detectorul de minciuni'.

vandici

Ilinca Vandici a făcut vâlvă recent când a afirmat că i-ar ierta orice soțului ei, declarațiile sale devenind virale pe internet, însă vedeta Kanal D are, totuși, o completare. Ilinca Vandici a revenit cu o clarificare și a identificat o situație care ar face-o să pună punct căsniciei.

ilinca

„Violența, asta m-ar face să pun capăt. Nu accept așa ceva niciodată. Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică de tipul asta. Și dacă aș simți că nu mai sunt respectată, dar asta înseamnă multe, multe lucruri', a fost răspunsul pe care l-a oferit Ilinca Vandici atunci când a fost întrebată care sunt motivele pentru care ar pune punct mariajului. 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2075057029724