Ianuarie 27, 2023
Cătălin Măruță împlinește 45 de ani! Dedicația emoționantă a Andrei
Andra, celebra cântăreață, a făcut public un mesaj emoționant dedicat soțului ei, Cătălin Măruță, care își sărbătorește ziua de naștere, acesta împlinind 45 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă ultimele săptămâni au fost delicate pentru ei, prezentatorul TV fiind supus unei intervenții chirurgicale, acesta se recuperează bine și urmează să revină la serviciu.

Astăzi, însă, când își sărbătorește ziua de naștere, artista i-a transmis un mesaj emoționant.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, prăjitură şi interior

”La mulți ani, sufletul meu! Sunt recunoscătoare că ne-am găsit, ce ne-am văzut și am știut amândoi că locul nostru este împreună. Să fii sănătos și fericit, să ne bucurăm împreună de copii, dar și de nepoți și de strănepoți, într-o zi!”, a scris ea în dreptul unor fotografii în care apare alături de partenerul ei, care o sărută tandru pe frunte.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, prăjitură, zid de cărămidă şi interior

Evident, comentariile din partea colegilor și a prietenilor n-au întârziat să apară: ”La mulți ani, Cătălin!”, ”La mulți ani, om bun. Să îți dea Dumnezeu multă sănătate și bucurii!”, ”La mulți ani binecuvântați!”.

De asemenea, prezentatorul TV a făcut și el public un mesaj însoțit de imagini în care apare alături de soție și cei doi copii.

”45! Este un moment în care mă gândesc mult la ceea ce mă face fericit și la ceea ce îmi propun să fac. Cu cât trece timpul, cu atât simt că înțeleg ce contează cu adevărat în viață. Familia, oameni minunați din jurul meu, sănătatea. Vă mulțumesc pentru urări și vă îmbrățișez pe toți! ”, a spus el.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi interior 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, prăjitură şi interior

Cătălin Măruță a fost operat în urmă cu două săptămâni

În urmă cu două săptămâni, Cătălin Măruță a fost supus unei intervenții chirurgicale de ligamente încrucișate, pe care a amânat-o mult timp.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi interior

Cu puțin timp înainte de a ajunge pe mâna medicilor, Măruță a dezvăluit că îi este frică de intervenție: "Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție". Acesta s-a ales cu o accidentare demnă de sportivii de performanță într-un moment banal: un val l-a izbit cu putere în timp ce se juca cu fiul său pe plajă, iar lovitura i-a rupt ligamentele încrucișate.

În salon, însă, înainte de a intra pe mâinile medicilor, Andra era cea care, cu lacrimi în ochi, părea mult mai tensionată. Aceasta l-a așteptat pe partenerul ei, nerăbdătoare să afle că a trecut cu bine și peste acest hop.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84761357307434