Iunie 02, 2022
Cătălin Botezatu, mințit de sute de mii de euro. Ce avere are designer-ul
Cătălin Botezatu a fost escrocat cu sute de mii de euro de un italian. Cel puțin asta susține designer-ul român, anunțând totodată că-l va da în judecată pe bărbat, pentru că nu i-ar fi dat banii, după ce i-ar fi vândut un apartament din București. Creatorul de modă a povestit că sunt mulți oameni care au datorii la el, însă unii se fac că uită, lucru ce-l enervează teribil. Iată ce declarații inedite a făcut despre averea lui!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cătălin Botezatu susține că a fost escrocat cu sute de mii de euro de un italian. Creatorul de modă a anunțat că-l va da în judecată, după ce i-ar fi vândut individului un apartament dintr-o zonă bună a Capitalei, iar acesta nu i-ar mai fi dat banii. Pe lângă el, spune designer-ul, sunt și alte persoane pe care le-a împrumutat, de-a lungul timpului, însă unele dintre ele se fac că uită.

 

Cătălin Botezatu se numără printre cele mai apreciate vedete din România. De-a lungul timpului, în spațiul public au apărut diverse zvonuri legate de averea lui. Abia acum, însă, fostul jurat de la Bravo, ai stil! a vorbit deschis despre bunurile pe care le deține, enumerând o mare parte dintre ele. Tot legat de bani, acesta a susținut că mulți oameni au datorii la el.

Într-un interviu recent, Cătălin Botezatu a susținut că a fost escrocat cu câteva sute de mii de euro de un italian. Cel din urmă nu i-ar mai fi dat banii designer-ului, după ce i-ar fi vândut un apartament din zona de nord a Capitalei. În plus, spune el, mai există mulți bani pe care trebuie să-i recupereze de la oamenii pe care i-a împrumutat, dar care s-au făcut că au uitat.

catalin-botezatu-1

„Alții au datorii la mine, unii se fac că uită! (…) Știi ce mă deranjează la oamenii pe care îi împrumut și îi împrumut cu mare drag? De multe ori fac asta din tot sufletul, pentru că știu că au nevoie de bani, am salvat vieți dând bani, dar chestia aia că atunci când se face termenul, pe 11, pe 13, dă-mi un telefon, nu mă sfida! Te întâlnești cu mine și nu te face că nu-mi datorezi nimic. Asta mă enervează!

Mai am un escroc de italian care trebuie să-mi dea banii pe un apartament și nici acum nu mi i-a dat, o să-l dau în judecată. Banii pe un apartament în nordului, deci e o sumă. Nu-i dau numele că nu vreau să-l fac de rahat din prima, dar tot escroc e! O să-i recuperez! Îmi trăiesc viața și îmi cheltui banii cu chibzuință, sânge de evreu. Dar nu fac rabat de la plăcerile vieții pe plan personal!', a declarat Cătălin Botezatu

catalin-botezatu-2

„Sunt posesorul al unor premii Forbes'

Cătălin Botezatu e unul dintre cei mai iubiți desgineri din România. Pentru a ajunge însă unde este astăzi, fostul jurat de la Bravo, ai stil! a muncit enorm. În prezent, el are o avere imensă. Deși o gestionează cu grijă, nu uită să-și facă micile „plăceri nevinovate'. Printre ele se numără vacanțele scumpe.

„Sunt posesorul al unor premii Forbes, în Forbes Italia, Forbes France, Forbes Middle East. E ceva să ai astfel de premii în palmares, să faci prezentări în toată lumea. Peste două săptămâni plec la Monaco pentru a doua oară, pentru că prima oară a fost anul trecut, a doua oară este anul acesta, unde fac o prezentare la Hotel De Paris, în cadrul balului Prințului Albert.

Sunt puțini cei care ajung să facă asta și pot să facă asta, indiferent ce spate financiar ar avea, nu prea poți să faci pentru că trebuie să ai și colecții, să fii și creativ, să fii și un nume pe plan internațional… e greu. Eu am sacrificat tot pentru fashion și pentru business-urile pe care le am colaterale', a adăugat el.

catalin-botezatu-4

Ce avere are designerul

Deși nu a dezvăluit o cifră exactă, Cătălin Botezatu a scos la iveală câteva detalii inedite legate de averea lui. Conform spuselor sale, acesta deține multe imobile personale și chiar case în care nici măcar nu locuiește.

„Am multe imobile personale, case în care nici măcar nu locuiesc, s-au transformat în case cu denumiri specifice, casa muzeu, casa dulap, dulap pentru că am 1000 de haine, muzeu pentru că arată ca un muzeu. Stau într-o superbă casă cu vedere spre lac, care este tot ceea ce-mi doresc, la mine view-ul contează foarte mult.

catalin-botezatu-9

Mai am și alte proprietăți, la munte, la mare. Nu contează numărul lor, ci contează, la un moment dat în viață, ca banii pe care îi ai să știi să-i gestionezi și de restul să-ți trăiești clipa, pentru că nu știi ce se poate întâmpla. Nu vreau să fiu cel mai bogat din cimitir!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3558712005615