Iulie 31, 2019
Cătălin Botezatu a fost operat de urgență. Află cauza

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chipeșul designer din România, Cătălin Botezatu a suferit o operație acum două zile. Direct de la odihnă, de pe plajele din Turcia, vedeta a ajuns în sala de operație, pentru că intervenția chirurgicală nu a putut fi amânată.

Cătălin Botezatu nu a vrut să vorbească despre ceea ce i s-a întâmplat, însă pe rețelele de socializare, designerul român a scris un mesaj, în care a afirmat că se simte deja bine și le mulțumește tuturor pentru susținere.

 

„Am găsit tot sprijinul medical necesar pentru a trece cu succes printr-o intervenție absolut necesară. După 2 zile de la operație sunt aproape pregătit să revin la planurile din agendă. Mi-am luat un weekend ca să am grijă de sănătatea mea.?” -  a scris Cătălin Botezatu, pe pagina lui de Facebook. 

 

 

Amintim că, designerul Cătălin Botezatu s-a născut la 3 decembrie 1966, în județul Teleorman, România. Și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin. El a lucrat în atelierele de modă a vestitului Gianni Versace. În 1996, Botezatu a deschis prima casă de modă în România.

De-a lungul timpului a primit zeci de premii importante în domeniul modellingului. El este unul din cei mai râvniți burlaci din România, designerul nu a fost căsătorit niciodată, însă a avut zeci de relații amoroase. În prezent, Cătălin Botezatu formează o relație cu modelul Monica Hill, în vârstă de doar 18 ani. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98597645759583