Iulie 13, 2017
Cât sex trebuie să faci ca să slăbești
Atunci când te gândești la slăbit, cu siguranță îți vin în minte toate acele exerciții epuizante și dietele care te privează de mâncărurile tale preferate. Ei bine, se pare că există un mod prin care poți slăbi fără a fi nevoie să treci prin toate aceste neplăceri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sexul reduce nivelul de stres și întărește sistemul imunitar. Dieta cu sex este cunoscută pentru aceste numeroase efecte benefice pe care le are asupra sănătății, însă și pentru faptul că te poate ajuta să slăbești.

În cadrul acestei diete contează și ce anume mănânci, dar cel mai mult contează câtă mișcare faci... în pat! Astfel, dacă alternezi partidele de amor cu seturile de exerciții fizice, vei avea posibilitatea de a pierde în greutate de două ori mai rapid, într-un mod plăcut.

 

Cât sex să faci ca să slăbești

În cartea sa, „The Ultimate Sex Diet”, Kerry McCloskey îți va da un motiv bun pentru a-ți schimba toate obiceiurile în materie de mâncare și de a începe să te distrezi mai mult cu perechea ta. Spre desoebire de celelalte diete care se concentrează mai ales pe alimentație și pe exerciții fizice intense, cel mai important ingredient din „The Ultimate Sex Diet” este... sexul.

Un studiu condus de cercetătorii de la Universitatea Brown a arătat că persoanele care țin dietă și sunt într-o relație scap de două ori mai rapid de kilogramele în plus față de persoanele celibatare. Cine te poate ajuta mai bine să pierzi în greutate în afară de jumătatea ta?

Ce presupune dieta prin sex

În primă fază, dieta trebuie începută cu două săptămâni prin schimbarea alimentației. În aceste zile, terbuie să consumi fructe și legume proaspete, proteine slabe, fructe de mare, condimente și ierburi, cereale întregi și nuci. Totuși mâncarea nu trebuie consumată doar în bucătărie, ci și în dormitor. Pentru început, răsfățați-vă papilele gustative cu afrodiziatice: stridii, usturoi, trufe, apoi puteți încerca sushi, supă mexicană Gazpacho și Fajitas de pui.

Această dietă echilibrată te ține departe de zahăr și de făina rafinată. Planul de dietă este extrem de sănătos și îți oferă toate substanțele nutritive necesare unui stil de viață sănătos. Ca să slăbești, trebuie să faci sex între 3 și 5 ori pe săptămână, iar în weekend să dublezi partidele de amor, conform „The Ultimate Sex Diet”.

De asemenea, autoarea cărții mai recomandă să practici cu perechea ta și 30 de minute de cardio de 3-5 ori pe săptămână, indiferent că este vorba despre mers, alergat, înot sau alte activități. Beneficiile vin la dublu: vă întăriți nu doar trupurile, ci și relația!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5673413276672