Iunie 03, 2021
Cât de des trebuie schimbate sutienele. Indicii că nu mai pot fi purtate
Oricât de mult ai vrea să porţi mereu sutienul preferat, ca orice articol vestimentar, acesta se uzează. Un sutien calitativ va ține între şase luni şi un an, în condiţiile purtării zilnice. Ideal este, însă, să ai mai multe sutiene în garderobă, astfel încât să nu porţi niciodată unul două zile la rând.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Atunci când apar semne de uzură, când elasticul se lasă, cupele se lărgesc sau cusăturile nu mai sunt atât de puternice, e timpul să mergi la cumpărături. De asemenea, verifică bretelele. Dacă sunt slabite, iar sistemul de reglare nu mai stă la locul lui, e evident că ai nevoie de alt sutien.  

Schimbările din corpul nostru (greutatea oscilantă, retenţia de apă etc.) pot însemna că un sutien care se potrivea perfect atunci când l-ai cumpărat nu-şi mai face treaba în prezent. Cel mai bun mod de a afla dacă este timpul să renunţi la câteva dintre sutiene este verificarea mărimii. Dacă e prea mic, prea larg sau dacă pur şi simplu nu te simţi confortabil, renunţă la el.

Iar dacă eşti atât de ataşată de respectivul obiect vestimentar şi nu renunţi la el pentru că îţi place foarte mult, gândeşte-te că poate provoca probleme de sănătate. Purtarea unui sutien necorespunzător poate provoca o postură necorespunzătoare, dureri de spate şi gât, precum şi ale umerilor, care conduc la amorţeala degetelor.

În plus, purtarea unui sutien învechit şi corespunzător nu mai asigură aspectul estetic ca atunci când era nou, ceea ce duce la o nemulţumire a femeilor referitoare la modul în care li se aşază hainele pe corp.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7156212329865