Martie 28, 2023
Cât cheltuie Georgina Rodriguez când merge la cumpărături. Suma este colosală: „Am plecat cu jumătate de magazin”
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul inetrnational. Și nu este de mirare faptul că starul portughez îi face toate poftele parteneri sale. În cadrul unui interviu, recent, acordat presei internaționale, modelul internațional a dezvăluit suma de bani pe care o cheltuie la cumpărături. Nu este deloc mică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unui interviu, recent, acordat presei internaționale, Georgina Rodriguez a dezvăluit suma de bani pe care o cheltuie la cumpărături. Nu este deloc mică, scrie spynews.ro

Cât cheltuie Georgina Rodriguez când merge la cumpărături

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul internațional, Model de meserie, partenera lui Cristiano Ronaldo știe cum este să pleci de jos, dar și mai bine cunoaște cum este să îți permiți orice moft.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Până să îl cunoască pe Cristiano Ronaldo, Goergina Rodriguez era vânzătoare într-un magazin de lux. Pe atunci, lusitanul activa la una dintre echipe de fotbal ale Spaniei, Real Madrid.

Și nu este de mirare că starul portughez o răsfață atât de mult pe iubita lui. Astfel, pentru că lustitanul este mai mereu ocupat cu activitatea sportivă, modelul internațional se duce, de cele mai multe ori, singură la cumpărături sau însoțită de amicele ei.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Georgina Rodriguez, cumpărături de zeci de mii de euro într-o singură zi

Goeorgina Rodriguez a menționat în repetate rânduri că este extrem de pasionată de modă. În timpul unui episod din documentarul său, modelul internațional se afla la cumpărături, pe una dintre cele mai faimoase străzi de fashion din Sardinia. Și nu era singură. Partenera lui cristiano Ronaldo era în compania prietenelor sale.

Când merge ea la cumpărături nu există limite. Poate să aibă orice își dorește. Nu probează hainele, nu are chef. Îi place ceva? Își cumpără. Apoi acasă probează să vadă cum îi vine, însă are un ochi...orice își cumpără îi vine bine.”, a spus Mamen Morales, o apropiată de-a Georginei Rodriguez.

Vedeta internațională a pus ochii, la acel moment, pe un trening gri de cașmir al cărui preț se ridică la 7.000 de euro.

Am fost să cumpăr ceva pentru plajă și la final am plecat cu jumătate de magazin”, a spus Goergina Rodriguez, recent.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0290279388428