Martie 17, 2023
Cât a crescut băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță! David a împlinit 12 ani
David Măruță a împlinit 12 ani ieri, 16 martie! Cu ocazia zilei sale de naștere, băiatul a primit cele mai frumoase urări din partea părinților lui, Andra și Cătălin Măruță.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar în emisiunea lui de la Pro TV, Cătălin Măruță i-a făcut o urare băiatului său. Prezentatorul și-a amintit de primele momente pe care le-a trăit alături de fiul lui, în timp ce pe ecran rulau mai multe videoclipuri în care David avea doar câteva luni, scrie okmagazine.ro

„La mulți ani, David! Ai crescut mare de tot. Te iubesc mult de tot! Să fii sănătos, fericit și să faci în viață lucruri care te fac pe tine fericit și te împlinesc”, a spus Cătălin Măruță în direct.

David Măruță e băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță

Mai mult decât atât, colegii lui Cătălin Măruță i-au adus acestuia în platou biberonul și suzeta uriașă, pe care prezentatorul le-a primit cadou în urmă cu 12 ani. „David, atunci când erai mic și veneai la tati la serviciu, eu aveam grijă de tine. Acesta a fost cadoul din prima zi, acum 12 ani, când s-a născut David. L-am primit de la colegi”, a adăugat Măruță cu biberonul și suzeta lângă el, notează protv.ro.

David Măruță e băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță

Și Andra i-a făcut urări speciale fiului ei. „La mulți ani, David! Să te simți mereu iubit și apreciat de cei dragi, să ai parte de multă înțelepciune și să fii mereu înconjurat de oameni minunați care îți oferă inspirație și susținere”, a notat cântăreața pe Facebook.

Andra și Măruță mai au împreună o fetiță, pe Eva. La vârsta de 7 ani, ea e deja influencer de succes pe rețelele de socializare. Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță are un canal de Youtube, dar și conturi pe TikTok sau Instagram. 

David Măruță e băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță

Pe Youtube, spre exemplu, Eva Măruță are milioane de vizualizări, astfel că deja câștigă proprii bani. Potrivit redactia.ro, în urmă cu un an, doar pentru un filmuleț care avea peste două milioane de vizualizări, Eva primea aproximativ 2000 de euro. 

David Măruță e băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță

David Măruță e băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici. Noi nu am crescut în familii în care totul era posibil și accesibil, am și muncit de la vârste fragede și am apreciat tot ce ne-au oferit părinții noștri. Asta se vede și acum, nu facem excese, nu cheltuim toți banii câștigați, nu ne îndatorăm ca să ne satisfacem orice dorință. Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim. În plus, îi învățăm să doneze, să dea jucării și haine, să se gândească și la alții care sunt mai puțin norocoși”, a spus Andra despre educația financiară din familia lor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89660453796387