Aprilie 12, 2019
Carla's Dreams prezintă un nou videoclip din seria „Nocturn”
Trupa Carla's Dreams ne bucură sufletele cu prezentarea noului produs muzical din seria „Nocturn”, care poartă denumirea "Te-ascund în vise".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel de-al șaselea act al proiectului "Nocturn" a fost oficial prezentat publicului de către băieții de la Carla's Dreams. Regia videoclipului provocator care conține multe cadre picante, îi aparține lui Roman Burlaca, iar textul și melodia piesei îi aparțin solistului trupei Carla's Dreams. Piesa care se intitulează "Te-ascund în vise" pe pagina de Youtube face deja ravagii. La doar o zi de la lansare, piesa a reușit să acumuleze 252 694 de vizualizării, mii de like-uri și sute de comentarii pozitive din partea internăuților. 

 

"Ce bine ca trăim în perioada în care exista Carla's Dreams".

"Știți cum se numește asta? ARTĂ"

"Genial. Ca de fiecare data, băieții ăștia ne surprind plăcut". 

 

 

 

"Aceasta este o piesa adresata memoriei mele mediocre, slabe. Care a furat o parte atat de mare din mine, o parte atat de mare din trecut, din oameni, din muzica si literatura. Sau poate... este adresata soartei care a transformat o femeie exemplara intr-o usuratica cu scopuri superficiale, goale.. desi atat de simplu de atins. Sau poate...
Despre o amintire... aici nu voi spune cui ii e adresata, e atat de evident. Despre cineva care doar in vise mai poate exista.
Dar pe ea... literatura, femeia si un suflet pereche.. o voi ascunde in vise.

Noaptea noastra va avea 10 episoade. Acesta este al VI-lea, Deci inca 4 pana la concertul de pe 18 mai de la RomExpo! Va fi cu voi, va fi cu noi, deci va fi mare si frumos ,)
Dar pana atunci - Carla's Dreams - Te-ascund in vise.
V-am cuprins ,)". - a scris Carla's Dreams pe contul său de Instagram. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4266650676727