Iulie 09, 2020
Carla's Dreams nu va mai fi în echipa X Factor. Iată noua componență a juriului
X Factor revine la Antena 1 din această toamnă, cu sezonul 9. Filmările au început deja, iar concursul vine cu numeroase schimbări, inclusiv în ceea ce privește membrii juriului. Carla's Dreams, câștigător cu Olga Verbițchi nu va mai face parte din echipă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

X Factor România va avea în 2020 un juriu diferit față de cel al ediției precedente. Antena 1 a dezvăluit oficial componența juriului, anunțând și când vor începe audițiile.

Delia și Ștefan Bănică rămân în juriul X Factor și în 2020. Delia este câștigătoarea a două ediții, din 2013 și 2018, în vreme ce Ștefan Bănică a adus trofeul în echipa sa o singură dată, în 2015. Delia este, totodată, și cel mai longeviv jurat, făcând parte din juriul X Factor România încă din 2012. Carla’s Dreams și Horia Brenciu, care au făcut parte din juriu în 2018 părăsesc în 2020 emisiunea.

Pe lângă Ștefan Bănică și Delia, cu care publicul deja s-a obișnuit, la masa juriului se alătură din acest an și Loredana Groza și Florin Ristei, câștigător X Factor.

                                               

Așa cum se bănuia deja de câteva săptămâni, Loredana Groza se va alătura juriului X Factor. Celebra artista a postat o imagine pe contul ei de facebook, anunțând că se află pe platoul de filmare și pregătește o surpriză fanilor, cel mai probabil făcând referire la faptul că încep pregătirile pentru filmările la emisiunea X Factor.

                                                                  

Florin Ristei este chiar concurentul cu care Delia a câștigat pentru prima oară X Factor în 2013. Cântărețul și-a făcut debutul în lumea muzicii pe vremea când era doar un copil, când a lansat piesa Dana, cu care a intrat în topurile muzicale. Ulterior, în 2012, a fondat trupa Freestay, în care era solist vocal. Și Florin Ristei și-a anunțat fanii de participarea ca jurat în cadrul emisiunii X Factor România prin intermediul unei fotografii postate pe Instagram.

                                                                          

Audițiile pentru emisiunea X Factor au început deja, ele urmând să se desfășoare exclusiv la București. Audițiile nu vor mai avea loc în alte orașe ale țării pentru a fi în acord cu recomandările autorităților făcute în contextul pandemiei de COVID-19.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1859517097473