Mai 29, 2023
Carla’s Dreams, dezvăluirea care a surprins pe toată lumea: „Sunt angajat și am carte de muncă”
Cel mai secretos solist a dezvăluit un nou amănunt din viața sa. Este vorba despre moldoveanul de la Carla’s Dreams care tocmai a lansat o nouă colaborare muzicală și a făcut o mărturisire într-un interviu la radio: „Sunt angajat și am carte de muncă.”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Misterul care planează asupra lui Carla’s Dreams pare că se destramă de la o luna la altă. Carla’s Dreams și Satoshi au fost invitații lui Răzvan Petre în ediția specială a emisiunii De10xRomânia, din 26 mai, de la Bucurseti FM si au vorbit despre noua piesă „Noaptea pe la 3”, despre vacanțe, planuri și concertele din perioada următoare, scrie click.ro

După 10 ani în industria muzicală și a showbiz-ului, după numeroase colaborări cu artiști la fel de cunoscuți sau cu artiști la început de carieră, proiectul Carla’s Dreams a ajuns la maturitate, ceea ce implică o nouă abordare: „Nu-mi mai pasă atât de multe de ce nu merge și ce nu. Nu înseamnă că nu este important. Am trecut de la o sete de creație la un proces mult mai selectiv, mai așezat, mai matur.

Carla’s Dreams 

Cred ca asta s-a schimbat. Încercăm că mergem în rând cu muzica atât cât ne permite simțul artistic, dar nu prea facem ceea ce nu place. Nu am prea făcut, în principiu. Urmăm și un val stilistic mondial, având în vedere sound-ul, dar o facem cum ne place”.

Contrar aparențelor, artiștii chiar muncesc, iar Carla’s Dreams a mărturisit în emisiunea De10xRomânia că este angajat și are carte de muncă. Satoshi are 24 ani, este din Republica Moldova, din Cahul. Este toboșar, absolvent al unei facultăți de actorie, scrie versuri, este creator, iar piesa lansată, „Noaptea pe la 3”, a fost scrisă împreună cu Carla ̕s Dreams.

Carla s Dreams la Bucuresti FM cu Razvan Petre & Satoshi

„În adolescență am ascultat multă muzică rock și în orasul meu, Cahul, am creat o trupă cu prietenii mei. Eu am fost toboșar, pentru că nu găseam unul, și scriam textele. Cred că textele sunt prima chestie de expresie personală. Eu cred că noi ascultăm, în primul rând, muzicalitatea și ritmul.

Noi ascultăm muzică în limba coreană sau în germană sau muzică clasică. Noi ascultăm muzică pentru emoție, dar gândul poate provoca o emoție. Comercial, cred că partea asta ritmico-melodică este foarte importantă pentru că oamenii nu vor să se încordeze când ascultă muzică, dimpotrivă, vor să intre în transă. Dar o piesă cu un text foarte puternic, care are un apel poate compensa. Versurile sunt încă o unealtă”, a completat Satoshi în De10xRomânia.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64549779891968