Iunie 28, 2022
Carla’s Dreams deține o afacere cu tablă în România: „De mine depind niște oameni”
Carlas Dreams deține o afacere cu tablă în Bistrița. Solistul este unul dintre cei mai ascultați artiști de la noi, însă în realitate, cântărețul se ocupă și de alte businessuri. Vedeta a mai dezvăluit și cât timp o să mai apară pe scenă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De mai mulți ani, Carlas Dreams reușește să atragă din ce în ce mai mulți fani și să scoată hit după hit. În tot acest timp, atât el, cât și colegii lui și-au păstrat identitatea, fără să-și dezvăluie chipurile, astfel că cei care îi ascultă nu știu cum arată, în realitate, membrii trupei Carlas Dreams.

 

Sergiu, pe numele său real, a fost invitatul ultimei ediții Fain și simplu a lui Mihai Morar. Cântărețul a dezvăluit cât timp crede că va mai urca pe scenă. Trupa sa face furori la noi în țară, iar piesele sunt fredonate de mulți dintre fani. Una dintre cele mai cunoscute melodii de-ale formației se numește Sub pielea mea și a adunat aproape 90 de milioane de vizualizări pe YouTube, în 6 ani.

carla-s-dreams-4

Carlas Dreams deține o afacere cu tablă în Bistrița

Solistul Carlas Dreams nu face bani doar din muzică. Printre altele, are un atelier de tablă la Bistrița, în Transilvania: „Sper să mă ocup de asta mai departe. Am un prieten care se ocupă de chestia asta. În Bistrița e o întreprindere metalurgică, mare, dar hai chill… Nu vreau să vorbesc despre asta. Am «ouă» peste tot. Avem grijă de noi, atâta tot. În general, nu prea am nevoie de nimic. De mine depind niște oameni, îmi trebuie niște bani lunar', a povestit el în podcastul lui Mihai Morar.

Artistul nu știe cât timp va mai putea urca pe scenă, explicând că nu vrea să se machieze și la 50 de ani: „Asta n-o să dureze veșnic, eu nu vreau să mă machiez la 50 de ani în câmp! Nu sunt atât de plecat de pe fix. Dar nu vreau să-mi fie rușine de nimic din ceea ce am făcut. Asta este «beția» mea artistică', a mai continuat cântărețul.

De ce Carlas Dreams își ascunde chipul în spatele unei măști pictate

Solistul trupei Carlas Dreams este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta și-a dorit să fie diferit și a optat pentru ascunderea chipului în spatele unei măști deosebite, iar acest lucru a atras atenția publicului. Trupa Carlas Dreams face furori ori de câte ori apare pe scenă.

Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii’, a mărturisit acesta, potrivit libertatea.ro.

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61070442199707