Septembrie 28, 2017
Care este machiajul ideal?
În viața unei femei se întâmplă că trebuie să arate nemaipomenit: Nunta, ziua de naștere, petrecere corporativă sau o ieșire la restaurant cu iubitul său. În aceste momente îți poți permite un machiaj mai evidențiat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Machiajul se face pe pielea curată. Neapărat demachiați-vă. Aveți grijă de ten!

Sfatul stilistului: Vitalie Iskoveac, MUAH – STYLIST

Reguli de aur pentru machiajul de seară

  1. Machiajul de seară trebuie să fie mai evidențiat, decât cel de zi.

  2. Pentru un machiaj ideal de seară e nevoie de o culoare nemaipomenită. Folosiți utilaje de corecție: fond de ten, pudră, hilighter. Aveți grijă la trăsăturile individuale și forma feții.

  3. Sprâncenele fac fața! Piaptănă sprâncenele cu periuța și conturează cu un creion sau rimel pentru sprâncene. Dacă aveți sprâncene întunecate, păi culoarea creionului trebuie să fie mai deschisă. Pentru sprâncene mai deschise se vor potrivi nuanțe mai închise.

  4. Corect punem accentele: pe ochi și buze. De obicei, fetele accentuiază ochii, oferind privirii adâncime și enigmă. Pentru seară se vor potrivi nuanțe mai aprinse cu un shimmer slab sau efect umed. Dar ca machiajul să se mențină, începe cu o bază specială pe toată pleoapa.

  5. Înainte de vopsirea buzelor, folosește balsamul, corectează forma cu un creion, apoi pune rujul sau luciul de buze. La modă sunt luciurile mate și rujurile de culoare naturală.

  6. Fard de obraz – finalizarea machiajului. Acordați preferință fardurilor de obraz ușoare din pudră.

 

Continuarea o găsiți în revista AQUARELLE (septembrie 2017)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.1049799919128