Mai 20, 2022
Cântărețul Ed Sheeran a devenit tătic, în secret! Cum a ascuns 9 luni că soția lui e gravidă
Cântărețul Ed Sheeran si soția sa au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi doi au ținut secretă sarcina timp de noua luni, transmite publicația The Sun. Cum au reușit această performanță, într-o lume în care totul iese instant la vedere, e greu de explicat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 31 de ani, starul care cucerea inimile femeilor cu melodii precum ”Thinking out loud”, ”Photograph” și ”Perfect” a anunțat joi pe Instagram că el și soția sa, Cherry Seaborn, au „căpătat” o altă fetiță.

Cuplul are deja un copil, cu un nume unic - Lyra Antarctica. Fetița cu nume de continent va împlini doi anișori în luna septembrie. Ea are acum o surioară, care s-a născut în cea mai mare liniște, departe de ochii curioșilor.

Ed Sheeran e din nou tătic! Cântărețul și soția sa au ținută secretă sarcina

Să reușești să ții un astfel de secret în era în care informația circulă instant, iar miliarde de oameni s-au transformat în paparazzi, e într-adevar uluitor. Unde a fost ascunsă Cherry în tot acest timp?

Or fi ajutat și restricțiile pentru a păstra acest secret, dar, totuși, Covid a fugit la război de câteva luni bune, și odată cu el și lockdown-ul din Marea Britanie sau California, locurile unde Ed Sheeran își petrece viața.

Celebrul cântăreț și compozitor, care și-a schimbat mult stilul muzical în ultimii doi ani, a arătat că are încă și o latura „old school”. Sau poate o fi fost meritul soției? Nici nu mai conteză. Important este că cei doi s-au bucurat de intimitate în aceste luni și au scăpat de o avalanșă de întrebări din partea presei și a fanilor.

După ce a născut Cherry, Ed Sheeran a împărtășit o fotografie cu o pereche de ciorăpei albi.  „Vreau să vă anunț că am avem încă o fetiță frumoasă. Suntem atât de îndrăgostiți de ea și ne bucurăm nespus că suntem o familie”, a scris celebrul cântăreț pe contul său de Instagram.

Surprise! The singer, 31, took to Instagram on Thursday night to announce the shock news, sharing a picture of a white pair of baby booties

Ed Sheeran și Cherry Seaborn, tot în vârstă de 31 de ani, au început să se întâlnească în 2015. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2019, iar, un an și jumătate mai târziu, soția cântărețului a născut primul copil. 

Baby plans:  Back in June, Ed revealed he would be 'super grateful' to add more members to his family

Artistul din Marea Britanie, Ed Sheeran, este unul dintre cele mai importante personaje din industria muzicală. Acesta a câștigat numeroase premii importante și a vândut peste 150 de milioane de albume în cariera lui. Mereu suprinzător, cântărețul continuă să impresioneze de aproape un deceniu.

Wishes: 'I feel like we were so lucky to be able to have one that I think I would obviously love more. But I think we're so lucky to just have one' [Ed and Cherry pictured in 2021]

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84399461746216