Septembrie 14, 2018
Cântăreața Mihaela Tabură s-a căsătorit. Vezi ce vedete au fost prezente la ea la nuntă
Interpreta de muzică populară, Mihaela Tabură s-a căsătorit cu saxofonistul Dumitru Bîrsanu. Cei doi muzicieni au organizat o nuntă frumoasă și grandioasă. La eveniment au fost prezenți 300 de invitați, printre care se numără și multe vedete autohtone.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

E sărbătoare și răsună muzica. Cântăreața de muzică populară, Mihaela Tabură s-a căsătorit. Marele eveniment a avut loc pe 12 septembrie, într-un local din capitală. Cununia religioasă a fost cu puțin timp în urmă și la eveniment au fost prezenți doar cei mai apropiați oameni și prieteni ai cuplului.

 

 

Ceremonia în sine - Nunta, a avut loc zilele trecute. Printre invitați s-au numărat și câteva vedetele autohtone, precum Carolina Gorun, Adriana Ochișanu, Corneliu Botgros, Lidia Isac, Cornelia și Marcel Ștefăneț, Lenuța Gheorghiță și multe altele. 

 

Carolina Gorun și Lidia Isac

 

Adriana Ochișanu și Cornelia Ștefăneț

 

Elena Gheorghiță

(cântăreață de muzică populară)

Corneia Ștefăneț

(interpretă)

Mihaela Andrei

(interpretă)

 

Amintim că, Mihaela Tabură și Dumitru Bârsanu s-au cunoscut la Colegiul de Muzică "Ștefan Neaga", pe când învățau amândoi acolo. Deși, soarta i-a unit mai târziu și nu era iubire la prima vedere, cei doi au înțeles că sunt făcuți unul pentru altul și acum sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Noi le urăm mult succes în dragoste și casă de piatră! Mulți ani!

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81806397438049