Martie 23, 2021
Cântă speranța! Dara, Pasha Parfeni și Cosmos în buzunar, colaborare de MILIOANE
Un adevărat imn al speranței cântă Dara, Pasha Parfeni și trupa Cosmos în Buzunar. Împreună au lansat un Cover al piesei ”Wake Me Up”, al Avicii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Coverul celor trei are și un videoclip. O parte din scene au fost filmate în Moldova, iar mesajul este dedicat situației prin care trece țara noastră, dar și întreaga omenire. 

”Suntem, ca și tine, într-o perioadă plină de provocări. S-ar părea că avem spiritul la pământ, dar privim sus și tindem spre începuturi mai bune, cu încredere. Învățăm să trăim din plin, aproape de oamenii și locurile dragi, acolo unde ne sunt originile.

Înainte ne așteaptă calea ce duce spre soare, unde nu vom mai fi separați de distanță, Vom lua aer în piept și ne vom inspira reciproc să descoperim locuri neexplorate, autentice.

Acest proiect ne dă speranța că vom reuși să renaștem, oferind sprijin unul, altuia. Este imnul anticipării tuturor stărilor pe care le vom trăi împreună. Destinația noastră nu va fi un loc, ci o experiență, un nou mod de a vedea lumea.

Privește Moldova cu alți ochi și regăsește-te în privirea ei”, se arată într-un comunicat emis de echipa de producție. 

DJ Avicii de origine suedeză, cel care a lansat celebra piesă ”Wake me Up”, a decedat în urmă cu aproape trei ani, la vârsta de 28 de ani. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69661808013916