Mai 04, 2023
Când Angelica Frolov a înțeles că este atrasă de femei: "Mă îndrăgostisem de antrenoarea mea de la karate"
În cadrul podcastului Aquarelle Voices, Angelica Frolov a dezvăluit când a simțit pentru prima oară că-i plac femeile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Angelica Frolov a povestit la Aquarelle Voices cum a rămas însărcinată la 18 ani, de ce s-a căsătorit din obligație cu bărbatul pe care nu-l iubea, când s-a îndrăgostit pentru prima oară de o femeie, cum a decis să divorțeze, dar și cât de complicată a fost lupta pentru custodia fiului ei.

Întrebată care a fost momentul când a înțeles că este atrasă de femei, Angelica a povestit despre prima ei îndrăgostire, de antrenoarea de karate:

"În adolescență, mă îndrăgostisem de antrenoarea mea de la karate, pentru că am avut câteva lecții la karate și mă îndrăgostisem de ea. Aveam 14-15 ani. Am venit la mama și am întrebat-o dacă o fată poate să se îndrăgostească de altă fată. Și mama mi-a zis că nu, că este doar o prietenie. Și eu mă gândeam că așa se prietenește. Eu întotdeauna acele sentimente față de alte fete le asociam cu o prietenie.", a povestit Angelica Frolov

Activista a mai dezvăluit cum e să fii persoană LGBT într-o societate plină de prejudecăți și discriminare, detalii despre relația cu o persoană non binară și dorința de a-și oficializa relația.

Angelica a comentat și propunerea lui Renato Usatîi de a le cumpăra o casă în Italia, cu condiția ca această căsătorie să aibă loc în afara Moldovei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74047350883484