Martie 22, 2023
Camilla a copiat-o pe Prințesa Diana! A purtat rochii identice cu ale primei soții a regelui Charles
Un adevărat simbol al rafinamentului și al eleganței, Prințesa Diana mereu s-a făcut remarcată purtând ținute extraordinare, asupra cărora imaginea ei și-a pus amprenta. Piesele vestimentare pe care Lady Di le-a purtat de-a lungul vieții sale au rămas pe vecie în istorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Totuși, în timp ce Prințesa Diana dovedea prin fiecare apariție unicitatea ei, obișnuia să marcheze evenimentele importante din viața sa prin purtarea anumitor ținute, Camilla, actuala soție a regelui Charles, se pare că adora în tăcere stilul Prințesei Diana, astfel că nu s-a sfiit să poarte piese asemănătoare celor cu care cea dintâi a făcut istorie, scrie click.ro

Situațiile în care Camilla a purtat o ținută identică cu cea a Prințesei Diana

Pe social media a devenit viral clipul video în care este făcută o comparație între rochiile consacrate de Prințesa Diana, dar și modele asemănătoare acestora pe care actuala soție a regelui Charles le-a purtat, încercând să bifeze apariții celebre semnate de Diana.

12 early when Camilla Parker was dressed as Princess Diana - POLITIKOFF

Totuși, încercarea Camillei de a reproduce apariții de-ale Dianei din trecut nu a fost plină de originalitate precum ar fi sperat, întrucât a intrat în atenția criticilor și oamenilor, considerând că aceste încercări au fost unele nereușite și pline de controverse nefavorabile ei.

12 Times Camilla Parker Bowles Dressed Like Princess Diana / Bright Side

Cum a încercat Camilla să recreeze ,,rochia răzbunării”

Diana a purtat în nenumărate rânduri rochii care au rămas în istorie, fascinant de frumoase și de elegante, în stilul său caracteristic. Totuși, una dintre ținutele purtate de Prințesă a fost rochia neagră, denumită și ,,rochia răzbunării”, care a marcat un moment dureros din relația sa cu regele Charles.  Cu siguranță imaginea rochiei negre, mulate, cu un decolteu adânc a rămas imprimată în memoria milioanelor de oameni. A fost purtată de Prințesa Diana în cadrul unei petreceri Vanity Fair, chiar în ziua în care soțul său anunța că-i fusese infidel în timpul căsniciei lor, cu nimeni alta decât Camilla. 

Camilla copied Princess Diana's revenge dress

10 times Camilla Parker Bowles proved she's obsessed with Diana's style |  Times of India

La rândul ei, Camilla Parker-Bowles a încercat să poarte o rochie asemănătoare la un eveniment din trecut, însă încercarea sa de a ajunge la inimile oamenilor așa cum a ajuns Diana a eșuat. Mai mult decât atât, Camilla a ales aceiași accesorizare a rochiei, iar asemănarea cu Diana a stârnit mai multe reacții din partea oamenilor.

Povestea din spatele ,,rochiei răzbunării”

În anul 1994, atenția publică a fost îndreptată asupra unor mărturisiri ale regelui Charles, prin care recunoștea că i-a fost infidel soției sale. În timp ce toată lumea era de părere că Prințesa Diana va sta ferită o vreme, apariția ei a fost una care a rămas în istorie.

În ziua declarațiilor regelui Charles despre relația cu Camilla, apariția senzațională a soției lui a uimit întreaga lume. Potrivit spuselor creatoarei de modă a rochiei, Christina Stambolian, se pare că Diana a primit rochia cu trei ani înainte de a fi purtată, însă mereu a ezitat să o îmbrace, pentru că o considera ,,prea îndrăzneață”.

O numim „rochia răzbunării” pentru că a purtat-o în aceeași seară în care Prințul Charles a recunoscut adulterul dintre el și Camilla”, mărturisea Kerry Taylor, care a organizat o licitație cu ținutele celebre ale Dianei.

În timp ce alții ar fi preferat să nu facă față unei astfel de situații în aceeași seară, Diana a ieșit în rochia aia, arătând superb. A fost un mesaj important” , a continuat Kerry Taylor. 

Posts from January 2010 on All Things Princess Diana | Princess diana  fashion, Princess diana, Princess diana family 

12 Times Camilla Parker Bowles Dressed Like Princess Diana / Bright Side



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56122398376465