Mai 14, 2019
Calciu + vitamina D Special Kid: Pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului dumneavoastră

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul dintre cele mai importante elemente pentru creșterea și dezvoltarea adecvată a copilului, atât fizică, cât şi mentală, este calciul și vitamina D. Anume aceste componente contribuie, în mod special, la creșterea și formarea normală a oaselor. Lipsa de calciu și vitamina D poate duce la rahitism sau la încetinirea creșterii copilului, sau să provoace sindromul oaselor fragile.

Meniul zilnic al copilului nu este întotdeauna în măsură să satisfacă norma necesară de vitamine și minerale, de aceea una dintre soluții o reprezintă suplimentele nutriționale pentru copii. Eric Favre, producătorul francez de suplimente nutritive, are peste 25 de ani de experiență în producția de suplimente nutriționale naturale, eficiente și de înaltă calitate pentru adulți și copii. Calcium + Vitamina Special Kid de la Eric Favre este un supliment alimentar cu aromă de căpșuni, care va ajuta la suplinirea lipsei acestor elemente importante din meniul zilnic.

Copiilor de la 6 luni și până la 5 anișori, le este recomandat câte 5 ml (aproximativ o lingură) pe zi, dimineața.  

Copiilor mai mari de 5 ani - 10 ml (aproximativ o lingură) pe zi, dimineața.

Agitaţi bine siropul, înainte de utilizare, acesta poate fi administrat nediluat sau dizolvat într-un pahar cu apă, sau cu o altă băutură.

Nu conține gluten. Nu este un medicament. E recomandabil să fie utilizat paralel cu o dietă bine echilibrată.

 

Puteți procura Special Kid în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66304230690002