Decembrie 08, 2020
Cadourile preferate de femei. Sugestii utile de Crăciun
Alegerea cadourilor de Crăciun este o misiune dificilă de care ne lovim an de an. Indiferent dacă ești în căutarea unui dar pentru persoana iubită, pentru sora ta sau o colegă de serviciu, întregul proces poate fi copleșitor și asta din cauza tuturor întrebărilor care apar. Ca să reducem stresul pe care îl presupune acest proces, am conceput o listă, care v-ar putea fi utilă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

PRODUSE COSMETICE 

Cremele, rimelul și fardurile vor fi mereu pe placul doamnelor și domnișoarelor. Chiar dacă în ultima perioadă machiajul s-a concentrat foarte mult asupra ochilor ca urmare a purtării măștii de protecție, femeile mereu își vor îngriji tenul, pielea și părul. Astfel, drept cadou poți alege palete de machiaj, pentru ochi frumos conturați, și mascara. Îți recomandăm să optezi pentru nuanțe neutre și pastelate, precum maroniu, rozaliu și crem. De asemenea, poți cumpăra tratamente pentru păr, mai ales că ne aflăm în sezonul rece, iar temperaturile scăzute pot afecta sănătatea și strălucirea podoabei capilare. O altă variantă este să alegem loțiuni pentru hidratarea pielii, aceasta devenind foarte uscată în perioada iernii.

PANDATIVE ȘI BRĂȚĂRI 

Dacă îți dorești să dăruiești un cadou deosebit, te sfătuim să alegi un pandantiv, fie din aur alb, fie din argint. În funcție de cât de apropiată este relația și cât de personal vrei să fie cadoul, poți apela la o mică gravură pe spatele bijuteriei, cu un mesaj special, sau poți întipări inițiala prenumelui pe partea din față a bijuteriei, colierele cu litere fiind la modă anul acesta. Totodată, o brățară fină este și ea un dar minunat pentru femeile din viața ta, acestea iubind bijuteriile.

ACCESORII PENTRU PĂR

Păr scurt, mediu sau lung, indiferent de lungimea lui, acesta trebuie aranjat și îngrijit. Pe lângă tratamentele care sunt aplicate pentru strălucire și rezistență, femeile au nevoie și de accesorii pentru coafarea lui. Astfel, o perie electrică va fi extrem de apreciată. Există foarte multe modele pe piață în acest moment, iar pentru a face alegerea corectă îți recomandăm să acorzi atenție câtorva aspecte: să aibă placă ceramică, aerul de uscare să fie rece și să aibă o greutate mică, astfel încât să fie practică și ușor de folosit.

PIJAMALELE, VEDETELE SEZONULUI 

Trecem printr-o perioadă în care petrecem majoritatea timpului acasă, mulți dintre noi mutându-și chiar și biroul în sufragerie. Așadar, un cadou potrivit ar fi o pijama. Moale, fină și lejeră, un asemenea set va deveni în scurt timp preferata posesoarei. Avantajul este că poți să găsești modele pentru toate bugetele. 

OBIECTE DE DECOR

Indiferent de personalitatea și preferințele celei pentru care cumperi cadoul, un set de lumânări decorative reprezintă un dar excelent. Un astfel de obiect creează o atmosferă caldă și primitoare și va parfuma locuința cu arome plăcute. În plus, va înfrumuseța camera și îi va da o notă elegantă. Poți alege lumânări speciale pentru Crăciun sau, pentru a le putea păstra mai mult timp, ai posibilitatea să alegi unele clasice, cu un design modern.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66647052764893