Iulie 10, 2018
Cadoul adorabil, dar costisitor pe care Prințul Harry l-a făcut Prințului Louis cu ocazia botezului
Prințul Louis Arthur Charles de Cambridge are numai câteva luni și deja este răsfățat cu numeroase cadouri extravagante, costisitoare, adecvate unui membru al familiei regale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințul Louis a fost botezat ieri și, pentru a sărbători evenimentul, unchiul său, Prințul Harry, i-a pregătit un cadou adorabil, dar și costisitor.

Potrivit The Sun, Prințul Harry i-a dăruit Prințului Louis o carte, mai exact prima ediție a celebrei cărți pentru copii „Winnie-the-Pooh”. Fiind vorba de o carte rară, și prețul de achiziție a fost unul pe măsură, mai exact 8.000 de lire sterline (peste 10.000 euro). Cartea datează din 1926 și se numără printre cele 30.000. de exemplare publicate atunci.

O sursă a precizat pentru The Sun că, inițial, Prințul Harry a vrut să îi cumpere o altă carte, „Through the Looking-Glass” a lui Lewis Carroll, tot prima ediție, care costa aproximativ 24.000 de lire sterline (32.000 de dolari), însă a decis că „Winnie-the-Pooh” este o carte mult mai potrivită pentru un copil.

Probabil te vei întreba ce rost are să achiziționezi pentru un copil de câteva luni o carte atât de valoroasă. Ei bine, se pare că acest cadou are legătură cu Prințesa Diana. „Una dintre cele mai fericite amintiri din copilărie ale lui Harry este legată de momentele în care mama lui îi citea, înainte de culcare. Ei ii plăceau cărțile clasice și Harry a avut ideea de a începe o mică bibliotecă ce să conțină cărți în primă ediție, de care Louis, Charlotte și George să se bucure pe perioada copilăriei și adolescenței”, a declarat sursa.

 

Botezul Prințului Louis a avut loc ieri, la Capela Regală de la St. James’s Palace, același loc în care a fost botezat și Prințul George. La botez, Prințul Louis a purtat aceeași rochie tradițională pe care au purtat-o și Prințul George și Prințesa Chalotte la botezul lor. Bineînțeles, printre invitați s-au aflat și Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle.

 

 

www.elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1538219451904